Şimdi Ara

WWE TARİHİNİN EN İYİ GÜREŞÇİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

WWE TARİHİNİN EN İYİ GÜREŞÇİSİ

(En Son Oy Tarihi: 18.1.2025)
Giriş
  • Öncelikle böyle bir konu vardı lakin tamamen FOX TV izleyip yorumlayanların eline kaldığını gördüm. O yüzden kendim açmaya karar verdim. Bu arada bazı istatistiksel bilgiler vereceğim.

Öncelikle en önemlisinden başlayacağım.

Wrestemania: En çok galip gelen güreşçi: The Undertaker (23)
    En çok ana kemer kazanan isim John Cena (4)
    En çok maç kaybeden isim ise Triple H (11)

Royal Rumble: En çok kazanan güreşçi: Stone Cold Steve Austin (3)
    Ayriyeten sadece 6 Royal Rumble Etkinliğine katılmıştır.

Şimdi diğerlerine gelelim. Şampiyonanın adını yazacağım yanına en çok kazanan güreşçiyi.

WWE Championship: John Cena (13)
    WWE Intercontinental Championship: Chris Jericho(9)
    WWE World Heavyweight Championship: Edge (7)
    WWE United States Championship: Ric Flair (6)
    WWE Universal Championship: Brock Lesnar (2)
    Money In The Bank: CM Punk (2)

PWI Yılın Güreşçisi : Ric Flair (6)

• Net Goldberg. Flash TV'de az izlemedim çocukken.
  • Hepsi hikaye Sting efsane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goldberg ve undertaker

Ama goldberg asil wcwnin krali oldugundan ve tek secenek işaretleme oldugundan undertaker dedim

Sting de cok buyuk bir kral

Randy ortan chris jericho ric flair ve triple h güldürdü onlarin ne isi var ya listede ajdbshsbdbnsj yok cm punk agzini kırıyım hsbdshsjaj

Bu arada gures otoriteleri tum amerikan güresi tarihinde 1 numara olarak hulk hogan ve undertakeri görüyor ki haklilar hulk hoganin cok yillar once verdigi emek bu sporu bu hale getirdi sonradan madaraliklar yasadi tabi ama yapacak bir şey yok vakti geldi mi yasli arslan genc arslani yenermis

Edit=listede neden var dedigim 4 isimden özür diliyorum john cena da varmış hsvdjssihdbdndjs yav bu adami hyplayanlari var ya... Yazik yav yazik yazik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 15 Temmuz 2019; 0:54:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii ki de undertaker girişi olsun tarzı olsun, finish himi olsun müthiş bir karakter. Geçirdiği evrim de cabası

Hulk hogan falan rakibi olamaz, hulk denen adam gerçekçiliği 0a indiriyor dövüşte çok fake

• valla performansa bakmadım ama sting benim için hala idoldür
  • Analiz kasmaya gerek yok ama undertaker bir bakıma wwe'in doğaüstü ve "korku" ile özdeşleşmiş karakteri. Hele ki küçüklüğünde undertaker izlemiş birisi bu ankette ondan başkasını işaretlemek istemez bence. Korku, bilinmezlik, öngörülemezlik hepsi o adamda... Aniden ışıkların sönmesi ve undertaker'ın ringde belirmesi... nasıl gaza getirirdi şu sahne beni ya :D
    Eyv undertaker, bana zamanında yaşattığın güzel duygular için sana minnettarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünya'nın En İyi Futbolcusu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bak kardeşim 15 günlük banım yeni kalktı kötü şeyler söylememek için zor tutuyorum kendimi. ekle şuraya jeff hardy i basalım oyumuzu geçelim

• Abi undertaker derlerdi bana okadar kişiye yaptım ama şükür leşim yoktu yayınlamayın şu programları ya

• the great khali
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Sen de benim gibi eskilerden olduğun icin sacma geliyor. Ama ileri de bu listeye Roman Reigns gibi isimlerde girecek. John Cena, Randy Orton feudlari popülerdi ki kemer sayılarına bakarsak John Cena tek yıldız. Chris Jericho ise Ric Flair gibi. Eskilerden. Karizmatik, mikrofonu iyi birisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

Sen de benim gibi eskilerden olduğun icin sacma geliyor. Ama ileri de bu listeye Roman Reigns gibi isimlerde girecek. John Cena, Randy Orton feudlari popülerdi ki kemer sayılarına bakarsak John Cena tek yıldız. Chris Jericho ise Ric Flair gibi. Eskilerden. Karizmatik, mikrofonu iyi birisi.
    Ooooooff igrenc ya :(

Dean ambrosela seth rollinsi de alırlar

Igrenc igrenc igrenc artik wwenin batması ve yeni duzgun bir sirketin kurulmasi lazim iyicene sacmaladilar zivanadan çıktılar ya

Reytingler cok dustu. En son 50'lik golderg ile untertaker'a mac verdiler. O macta da rezil rusva oldular

• quote:

Orijinalden alıntı: _Raistlin_Majere_

bak kardeşim 15 günlük banım yeni kalktı kötü şeyler söylememek için zor tutuyorum kendimi. ekle şuraya jeff hardy i basalım oyumuzu geçelim
    +1

• _Raistlin_Majere_ kullanıcısına yanıt
    Favori güreşçileri sormuyoruz en iyilerini soruyoruz.

• Tabiki de benim bana verin oyunuzu.

• quote:

Reytingler cok dustu. En son 50'lik golderg ile untertaker'a mac verdiler. O macta da rezil rusva oldular
    Aynen

Sen yillarca goldbeg gibi sting gibi adamlarla sozlesme yapma wcw cikislilar diye bu adamlari maca alma sonra reytingler dusunce kaldir 50 yasinda adamlara mac ver

Olacak sey degil

Ama ben sana sunu soyleyeyim o mac icin ana konu da actim forumda belki görmüşsündür goldberg sakatlanmasa yine de bu adam gibi adamlar iyi dövüşeceklerdi ama adam orda beyin sarsintisi falan gecirmis ayakta duramiyordu mactan sonra ciddi yaralandi yani

• 'Stone Cold' Steve Austin. Efsane adamdı, her maçı ayrı bir olaydı. Tabi ki Amerikan güreşinin gerçek olmadığını bilmeyen yoktur ama eskiden show kısmı müthişti. Adeta dizi serisi tadındaydı. Stone Cold bu işi çok iyi yapıyordu. Stone Cold, Goldberg, Hulk Hogan gibi adamlar emekli oldu, WWE bitti. Özellikle NWO zamanında iyi tutmuştu.

Aynen. Beyin sarsıntısı geçirmişti. Bir de benim şu zoruma gitmişti. Sting ile Triple H maçında maçı neden Triple H'ye verdiler?

Bret Hart'ı sakatladığı için Goldberg'i sevmeyen kesim çok fazla. Benim bildiğim kadarıyla Goldberg bu yüzden WWE'ye alınmıyordu. Günümüzde cidden seyirciyi arkasına alacak adam çıkarmadılar. Daniel Bryan hayranı olmuş herkes. Yav bu adam kim? The Miz, Dolph Ziggler, Seth Rollins, Japon falan var. Cidden ikon birisi yok. Brock Lesnar dışında ilgi çekecek adam yok. Bir dönem de Sin Cara'yı çıkartmışlardı. Bence ikon bir isime ihtiyaçları var. Son zamanlarda çıkan güreşçilerin büyük çoğunluğu daha kısa boylu ve daha zayıf. Ağırlıkları yok.
  • quote:

Aynen. Beyin sarsıntısı geçirmişti. Bir de benim şu zoruma gitmişti. Sting ile Triple H maçında maçı neden Triple H'ye verdiler?

Bret Hart'ı sakatladığı için Goldberg'i sevmeyen kesim çok fazla. Benim bildiğim kadarıyla Goldberg bu yüzden WWE'ye alınmıyordu. Günümüzde cidden seyirciyi arkasına alacak adam çıkarmadılar. Daniel Bryan hayranı olmuş herkes. Yav bu adam kim? The Miz, Dolph Ziggler, Seth Rollins, Japon falan var. Cidden ikon birisi yok. Brock Lesnar dışında ilgi çekecek adam yok. Bir dönem de Sin Cara'yı çıkartmışlardı. Bence ikon bir isime ihtiyaçları var. Son zamanlarda çıkan güreşçilerin büyük çoğunluğu daha kısa boylu ve daha zayıf. Ağırlıkları yok.
    Brock lesnar haric noktası virgülüne katiliyorum hocam

Lesnar da iyi bir guresci degil hep ayni estetikten uzak hareketleri yapiyor onu da sevmiyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.