Şimdi Ara

www.actmu.tr.cx Turk Serveri Bol Exp Bol maZeme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

beni (cezam@alem.tv) engellemişsin kardeş kaldır şu engelide bi acc ver bize indirdik ortada kaldık öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koisimina -- 26 Aralık 2006; 8:58:35 >
  • Selam bayağıdır yoktum malesef tayin işlerim falan vardı onlarla uğrşıyordum ama bu arada oynadığım server kapanmış yenileri açılmış karayak ellerinize ve emeğinize sağlık kardeş ben yukarıdaki msn leri ekledim msn den mi alacağım acc yi yoksa mailmi atacağım bilmiyorum fakat oyunda ben de olmak istiyorum SAYGILAR
  • yoksa site kurmasunumu bilmion! Server Ofline asıl lag +5le cıkar
  • Arkdaslar ben AcT mu Adminligi yapitorum Ve Elimden geldigi kdr herkezi yardim etmeey calsitim ve su sorun ve admin yardim etmez ama benim sistemim farklı idi ben parayaln set satmadim ben torpillen point yazdirmadim (sahisim adina konusuyorum) ve elimden geldigi kdr gm carimalan gm gibi degil bir player gibi konustum gm ile player arasinda fazla fark olmamali bence cunku sonuncta bir oyun hic bir muonun garantisi yoktur bastan demiştim neyse ben her playerin bir turk server esit sekilde kundu 5 attik eventler yaptik vss seyler ve serverdaki %90 nı server mukemmel buldu bunu cekemeyen HunTer(cebgiz sever) ilik28(ismini bilmiyorum) serveri hacklemek ile tehtitler edip cani korkuttular ve can reslemeye karar verdi ama ben gene izin vermiyorum burda demek istedigim 100 gecik accont verildi herkez bir emek zarf ettti bu kdr insanin emegini sadece 2 kisinin yuzune bakarak can arkdasimiz reslemey kalkti can arkdasimiz kotu degil cok ii biri aksine ama ne kdrolsada server acmakta yenii cogu seyi yeni yeni ogrenior Ben playerim burada 1 yıla askındır burdayim kayıt olam surem 4 ay ve coks eyler ogrendim turk serverlarinda kesin bir PARAZİTLER CIKIP kendilerini kanitlamak amaci ile serverda leke vss seyler (pislik) yaptilar demikten nicklerini verdim Ve Artik serverin saglıklı olacagini fazla dusunmiyorum
    Ben KaRaYaK Olarak serverdan bugun candan alacagim cvp ilen devam edilip edilmeyeceni konusacam saygilar [Kimse ama kimse kotu yorum yapmasin ben basta herseyi yazdim gatanti vermedim player zevk alsin die acilan bir serverdir]

• hunter la ilik aga ayıp yaw sizden beklemezdim bunu
  • karayakın sucu yok osuc gmlerin admine emir vermesi asıl admin gm ye verecene pes yane
  • Evetttttttt arkadaşlar bir serverde daha hack meselesi yaw haceranalar siz gidin o basit küçük beyinlerinizle milletin msn sini falan hacklaeyin aslında ben bu noktada server sahiplerinede kızıyorum bu adamlar hack yapmıyorular fakat siz hack yaptıklarını söyleyince bunlar şişiyorlar bu adamlar bildiğiniz HIRSIZ bana bakın kendini hacker sanan hacerler siz gidin age of empiers GTA falan oynayın kendi kendinize hile yapın milletin zevkle oynadığı TÜRK serverleri değilde Global gibi büyük serverlerde hırsızlık yapın yiyormu heee

Yemez beyler yemez neden biliyormusunuz serçeyi hepiniz bilirsiniz bu hırsızlık yapan ZIRTAPOZların tamamında eğer o kuşlardaki beynin 10 da 1 i olsa gerçekten bakın bunu inanarak söylüyorum 10 da 1 çok değil bu adiliği yapmazsınız yahu arkadaş hırsızlar insan bindiği dalı kesmez azıcık onurunuz varsa gidin adam gibi birşeyler öğrenin öğrendiğiniz şeylerle birilerine faydalı olun zarar verirsen zarar görürsün ben şimdi sana istesen çok zarar veririm hırsız kardeş ama sen benim seviyemde değilsin bu adamlar bu kadar kızarlarsa senin msn adresini buraya koysalar ilk ben müdahale ederim sen şimdi diyeceksin ki msn adresimi alsan ne olacak ben senin msn ni hacklemeyeceğim seni çok masrafa sokarım direk PC ne zarar veririm ben faydalı şeler yapmaktan yanayım şunuda söylüyorum eğer gerçekten bir nebze hackerliğin varsa git dünya çapında bir siteyi hackle ve benim nickimi oraya yaz o zaman sana saygı duyayım unutmayın hacklenemeyecek hiç bir site yoktur çünki tamamının en az bir tane açık noktası mevcut siz bunları yapamazsınız anca oyunda hile yaparsınız diyeceğim şu ki

Severi kuran arkadaş res atman bir şeyi değiştirmez ha illaki atılacaksa atarsın ama şu daha kolay bu adamlar neyi hackleyecekler siteyimi serverimi :D:D

diyelim ki hacklediler ne olacak sen zaten acc leri msn üzerinden veriyorsun bu adamların acc sil hack yapabilmeleri için senin PC ne girmek zorundalar bunu yaptıklarında IP al bende sana adamın PC ni yakayım hemde IP si olmayan daha doğru görünmeyen bi PC den bu çok zor değil ama pes etmek bence yanlış HIRSIZLAR imzamı iyi okuyun değersiz yartıklarlar kalitasiz varlıklar uzayda yer kaplayan içi boş objeler sizin yaşamaya hakkınız yok zarardan başka bir şey değilsiniz sizin gibi nesneler bu milletin sırtında birer KAMBURRRRR

Son sözüm server sahibi arkadaşa ve ona destek verenlere olacak Ulu Önder ATATÜRK Gençliğe hitabesinde Şöyle Diyor

"İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. "
    "Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!"
    Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK

• ne bu hikaye yazmıısn
  • Beyler Server Onlinedir RESETLENMİSTİR Server 6 ile 12 arasi acik tir
    Kotu yorum Yapmaya hakkiniz vardir Ben fazla bisi demek istemiyorum isteyen gelir server övmeme gerek yok biliyorsunuz kedniniz [ exp 800 drop 100 Herkezin Acontlari durmaktadir saygilar Herkez son bir sansa sahiptir /size]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Game-HelpeR -- 27 Aralık 2006; 15:49:57 >
  • herşey güzel sitede oyunda ama..

pixel ayarlayamadım launcherdan 1024x768 i seçtm
    windows mode ile çalıştırırkende 1024x768 seçtm ama goruntu hala kocaman bööööggg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koisimina -- 26 Aralık 2006; 19:01:12 >
  • baska client de launcer warsa onuda ayarla
  • yaw harbiden server süper herkez esit admin yada gm tanıdıklarına hiç yardım yapmıyo herkez ezik ama 250 lvl kadar davias2 de kasılyo kimsenin resi yok oyunda ayrıca admin ve gm ler playerlerin duyurularını duyuruyor yani elf kanadı ile bk kanadı degisilir diyo bu cok iyi bisi KUTLARIM ALKIS
  • Server Onlinedir Herkezi bekleriz cancogan@gmail.comMail Atarak Acont alabilirsniz
  • Karakayak.Grand Reset te yapsan yaf.Vallaha çok güzel olur bence :).Tabii karar senin.
  • KaraYak beni iyi dinle
    1-)ilik28 deil ilik26 buna cok dikkat eder ismini sakın bidaha yanliş yazma!
    2-)ilik26 oLe bişi demez yapacak olan kişi soylemeden yapar o hack işini yani yapacak olsa solemezdi
    3-)Can a sor bakaLım server onlar istedi diyemi resetlenmiş
    4-)adminsen adminligini bil bole forum sitelerinde adminler isim wermez !! wereceksende doğru olarak yaz!!
  • sana cvp vermeyecegimm kardesim ..... yerim belli Okey
  • Arkdaslar Bir oyun icin yapilmayan kalmadi artik ve yalakalik icin olsun baska seyler icin olsunnn canımı cok sıkıyorrr ve tek sozum su bana yorum yapanlari beni bilen bilio iste serverda yardim yok hersey istediginiz gibi oldu artik bazi kisiler yuzunden carimi dahi sildirdimmm simdi isteyen oynar istemeyn oynamaz karilar gibi laf lari lastik gibi uzataciginizi kasin bana laf yetistirmeyin oyuna dahi girmiom ben Okey
  • Hayırlı olsun server kardes!Kotayı sallayıp deneyeyim bi
  • server kapali hala acılcakmı kapancakmi ne oluyor yav...
  • konunun başlangıcı ve gidişi farklı yönlerde olmuş.
    hakaret içerikli mesajlar silinmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.