Şimdi Ara

www.arasam.net-Sitenizi Ücretsiz Ekleyerek,Karşılıksız Backlink Kazanın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.arasam.net adresine sitenizi ekleyerek arama motoru sorgularında sitenizin tanıtımını yapabilirsiniz.Arama motoruna kayıt etdiğiniz siteler aynı zamandawww.arasam.net/dizin.html hizmetine de kayıt edildiğinden karşılıksız link kazanmış olursunuz....

herkese kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voldemort -- 2 Temmuz 2007; 23:55:13 >

• dizin.html sayfasında yaklaşık 510 tane link var bunun bize bir getirisi olur mu?
  • aslında toplam 2500 küsür tane...ve html olduğundan direk link olarak algılayıp title ve description'larla birlikte indeksler google.ayrıca arama motorunu da kayıt etmiş oluyorsunuz sitenizi aramalarda da çıkıyorsunuz yani...

yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voldemort -- 3 Temmuz 2007; 23:14:24 >
  • arkadaşalar,rica etsem sitelerini ekleyenler buradan bildirebilirler mi?
  • ben ekledim ama backlink olarak gormedi google ekleyeli baya da oldu
  • sanırım sitenizi ekleyeli 1 hafta'dan fazla olmuş, dizin hizmeti yaklaşık 1 haftadır var.eklenen tüm siteler yakında indekslenir,dizin bölümünün ilk sayfası indekslenmiş yakında tamamı indeklenip baclink olarak görebilirsiniz...
  • Sitemi ekledim, imzamda var
  • Bende ekledim...
  • yahu benim steyi hala backlink olarak gormedi
  • ben de eklemiştim 2 gün önce.www.vatan.tc
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cappystarjoe

ben de eklemiştim 2 gün önce.www.vatan.tc

domain süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrDxNdR

domain süper

saolasın.
  • http://yalann-dunya.blogspot.com/ bende ekledim umarım faydasını görürüm :)
  • arkadaşlar tüm siteler eklenmiştir,sitelerini ekleyen herkese teşekkür ederim...
  • tüm siteler veritabanı'na ve dizin'e eklenmiştir
  • ben eklemiştim buraya bi iki gün önce resimide çıkmış sitemin "dotkervanim" olarak tesekkür saol
  • resimleri çoğu zaman aynı gün ekliyoruz ve dürüst davranan çoğu siteye hemen dizine ekliyoruz....destekleriniz için çok tşk...
  • hemen olmaz biraz beklemek gerek

http://argebeyin.blogspot.com/
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.