Şimdi Ara

www.banakalcak.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

31.01.2010 tarihinde öğrendiğim kadarı ile süper bir sayfa açılacakmış, arkadaşlar, adresi

www.banakalcak.com

bu hemalhemsat gibi sayfalardan hayır yok, bende şikayetciyim arkadaşlar

anladım kadarı ile bu sayfada Teklif hakkı satın alıp, herhangi bir ürüne bu hakları sarf edebilecekmişiz, her teklif verişimizde fiyat 1, 2, 5, veya 10 kuruş artacakmış,
    ve her arttırışda attıyorum 30 Saniye kaldı ise ve geri sayımdaysa, yani 29-28-27-26 vs geri 30 saniyeye geri alınacakmış...

benim akklıma çok ama çok yattı arkadaşlar okuduğum kadarı ile bayada değerli mallar olacakmış, Televizionlar, Cep Telefonları, Altın, Çamaşırmakinesi bile olacakmış, bence önerilecek sayfalardan birisi

diyeceksiniz niye? bu gibi sayfalar var, ama bu sayfanın özeliği, hediye ürünleri koyulması, yani arttırış fiyatını sana hediye edeceklermiş

fazla düşünmeye gerek yok bence, attıyorum 100 Tane hakkı 70-80 TL ye alıp bu haklarla değerli eşyalar bizim olabilir, ve bize tutarı değerinden baya bi aşağsında kalır, düşünsenize 30 TL ye bir 300-500 TL lik Cep Telefonu, veya 200 TL ye bir 2000 TL değerinde Televizion

benden söylemesi bomba gibi patlayacaktır arkadaşlar

çünkü erken davrananlar her zaman kazanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freshness25 -- 25 Ocak 2010; 14:23:35 >

• tebrikler dostum güzel site kurmuşsun ama üye bulman zor olur
  • Güzel site.
  • Külliyen yalan dolan üzerine kurulmuş bir site aman uzak durun.
  • Siteyi inceledim. Bana güven vermedi. Arttırmada son ana kadar hareketlilik yok. Birisi teklif versin bir kaç dakika sonra başkası çıkıyor ve son dakika da ne hikmetse başkası alıyor. O ürünleri kimse ucuza vermez. Bırakın sitenin gelirini teklif paralarından olmasını sadece o ürünleri kendine alarak 10 katı servet yapabilir.

Eğer bir ürüne doğru düzgün teklif gelmediyse ilk teklifi verende kalıyor genelde.
    Dikkatli olun derim...
  • bu tipte bir site vardı sanırım kapatıldı yolsuzluk olduğu gerekçesi ile
  • hergun bir kaç kişi bütün ihaleleri götürüyor,sonrada ortadan kayboluyor,çok ilginç bir site,son 1 saniyeye kadar kimse yok bir teklif sonrası bir de yedek bir kişi o ortamı hareketleridiyor sonra vın,krediniz bitince iki-üç teklif daha geliyor ki sanki yarış devam ediyormuş gibi,yersen.
    bir vantilatör satışı var 940 teklif gelmiş,940x0,7=658 lira teklife verilen para, ürün fiyatı olmuş 94 lira ve bu fiyata iki kişi arasında geçmiş,yani anlıyacağız karşıdakini iyi ütmüşler,658 nın yarısı 329+94=423 tl ye gelmiş zavallıya bari bir kaç promosyon verselermiş iyi olurmuş, işin özü UZAK DURUN.Test Edildi ONAYLANDI.
  • Arkadaşlar bende az önce 20 liralık teklif aldım Samsung 32' LCD-TV için, ilk teklif zENGİN tarafından verilmiş, son 2 dakikaya kadar kimse teklif vermedi, ben verdikden sonra, zENGİN ve bir kişi teklif verdi, son 15 saniyede zENGİN ben teklif verir vermez teklif veriyodu, bu tamamen bilgisayar programı, kimse 20 liraya 1299 liralık tv vermez kusura bakmayın, giden 20 lira önemli değil...
  • banakalcak.com insanları dolnadırmaktan başka birşey değildir.ihalelerde sürekli kendi adamları ürün kazanıyor.olanda teklif satın alıp ihaleye giren garibana oluyor
  • SAKIN BANAKALCAK.COM DAN TEKLİF SATIN ALIP İHALEYE GİRMEYİN.KAYBEDERSİNİZ.AMA İLLLEDE UCUZA ÜRÜN KAZANMAK İSTİYORSANIZ BİGİBİD.COM A GİRİN ORASI ÇOK SAĞLAM VE GÜVENİLİR.1-2 TEKLİF TEKLİFLE ÇOK KEZ 150 KONTOR KAZANDIM.HEMDE ÜYELİKTE VERİLEN TEKLİFLERLE. YANİ KONTORÜ ÇOĞU KEZ BEDAVYA GETİRDİM HEMENDE YÜKLEDİLER
  • utanın be,,, arsızlar.... ucuz birşey alcak diye milletin parasını yiyorsunuz... biz anlıyoruz da anlamayanlar 3-5 tl deneyeyim nolcakki deyip sizi zengin ediyorlar... ayıp yaa...
    bu arada para fln kaptırtmadım,1 kuruşumu vermem. internette böyle birsürü site dolayısı ile mağdurlarını gördüm. vicdan ve yasa-ceza olmadıktan sonra...
  • Site güzelde bizim insanlarımız genelde korkarlar internet üzerinden alışveriş yapmaya sitenin ismini duyurman gerekli, siteye bir reklam yapsan tv 'de falan çok tutar.
  • Domain i güzel yakalamışşınız fakat içerik ve tasarım daha iyi olabilirdi.
  • Siteniz hayırlı olsun :)

Bu konseptte diğer birkaç sitede oynuyorum, sizede takılırım arada :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.