Şimdi Ara

www.banakalcak.com açılıyor, kaçırmayın fırsatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

31.01.2010 tarihinde öğrendiğim kadarı ile süper bir sayfa açılacakmış, arkadaşlar, adresi

http://www.banakalcak.com

anladım kadarı ile bu sayfada Teklif hakkı satın alıp, herhangi bir ürüne bu hakları sarf edebilecekmişiz, her teklif verişimizde fiyat 1, 2, 5, veya 10 kuruş artacakmış,
    ve her arttırışda attıyorum 30 Saniye kaldı ise ve geri sayımdaysa, yani 29-28-27-26 vs geri 30 saniyeye geri alınacakmış...

benim akklıma çok ama çok yattı arkadaşlar okuduğum kadarı ile bayada değerli mallar olacakmış, Televizionlar, Cep Telefonları, Altın, Çamaşırmakinesi bile olacakmış, bence önerilecek sayfalardan birisi

diyeceksiniz niye? bu gibi sayfalar var, ama bu sayfanın özeliği, hediye ürünleri koyulması, yani arttırış fiyatını sana hediye edeceklermiş

fazla düşünmeye gerek yok bence, attıyorum 100 Tane hakkı 70-80 TL ye alıp bu haklarla değerli eşyalar bizim olabilir, ve bize tutarı değerinden baya bi aşağsında kalır, düşünsenize 30 TL ye bir 300-500 TL lik Cep Telefonu, veya 200 TL ye bir 2000 TL değerinde Televizion

benden söylemesi bomba gibi patlayacaktır arkadaşlar

çünkü erken davrananlar her zaman kazanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freshness25 -- 30 Ocak 2010; 15:41:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.