Şimdi Ara

www.ciciforum.com SATILIKTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

FORUM SATILMIŞTIR...

55000 UYELİ VBULLETTIN DATABESE SATILIKTIR FİYAT 2000 YTL...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciciforumcu -- 25 Nisan 2007; 17:21:49 >

• Fiyat???
  • parasızmı kaldınız
    ciciforumu bile sattınıza göre

hayırlı satışlar umarım işleriniz iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRaSTeRo -- 24 Nisan 2007; 5:58:20 >
  • yanlışmı duydum 200gb mı dedınız
  • yaw dün akşamdan beri baktım bu forumda hile gibi bir şeyler var.Açılan ve en son mesaj atılan konu aynı.O kadar kişi üye olmuş görünüyor online görünüyor ama son mesajda değişiklik yok.Bi de siz abkın isterseniz...
  • Çok komik kardeş :)

quote:

Orjinalden alıntı: FoRaSTeRo

parasızmı kaldınız

• evet doğru duymuşun 200 gb
    quote:

Orjinalden alıntı: goktr

yanlışmı duydum 200gb mı dedınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: ciciforumcu

Çok komik kardeş :)

quote:

parasızmı kaldınız

Benim sorum neden cevaplanmadı acaba??? Ben mi yanlışım yoksa forumda hile mi var???

• quote:

Orjinalden alıntı: cem409

Ben mi yanlışım yoksa forumda hile mi var???

Bence sen yanlışsın...
    Nasıl böyle bir karara vardın anlamadım. Benim baktığım kadarıyla hile falan yok...

ayrıca;

quote:

Fiyat 2500ytl. Pazarlık yok.

• webmaster forumlarında bile böyle bir forumu almayı bırak sadece db sini 20 YTL satıyorlar bu şartlar altında elinde patlar BOMMMMMM
  • Müşteri Bulman zor gibi görünüyor dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: W.Turner

Müşteri Bulman zor gibi görünüyor dostum

zor biraz hafif kaçar İMKANSIZ demek daha doğru
  • Katılıyorum
  • keriz arıyor keriz
  • Son 30 dakika içinde görünen online üye sayısının ben hakikatten de son 30 dakika içinde olduğuna inanmıyorum.Öyle bir forumda nasıl olurda 2 günde sadece 8 mesaj yazılsın???
  • quote:

Son 30 dakika içinde görünen online üye sayısının ben hakikatten de son 30 dakika içinde olduğuna inanmıyorum.Öyle bir forumda nasıl olurda 2 günde sadece 8 mesaj yazılsın???

zaten hepsi online değil ki onların online sürelerini uzatmış kullanıcıların hepsi bu kadar çoğu forumda yok yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: MH

quote:

Son 30 dakika içinde görünen online üye sayısının ben hakikatten de son 30 dakika içinde olduğuna inanmıyorum.Öyle bir forumda nasıl olurda 2 günde sadece 8 mesaj yazılsın???

zaten hepsi online değil ki onların online sürelerini uzatmış kullanıcıların hepsi bu kadar çoğu forumda yok yani

işte ben de bunu diyorum.Göz boyama

• walla işine gelıyosa varsa bu şartlarda ben verıyorum 1500 ytl varmı baba yiğit databese satacak.

KIMSEYIDE ALAKADAR ETMEZ FORUM BENIM ISTER 1YTL ISTERIM ISTER 1000 KIMENE :(
    quote:

webmaster forumlarında bile böyle bir forumu almayı bırak sadece db sini 20 YTL satıyorlar bu şartlar altında elinde patlar BOMMMMMM
  • KARDES SENI KALE BILE ALMIYORUM KIMSEYE BIRSEY ISPATLAMAK GİBİ BI LUXSUM YOK KIME NE VE FORUMDA NORMAL ANORMAL OLAN SNEINHUSNU KURUNTUN VE SİTEDEKI SON MESAJLARI IYICE OKU KARDES
    quote:

quote:

Çok komik kardeş :)

quote:

parasızmı kaldınız

Benim sorum neden cevaplanmadı acaba??? Ben mi yanlışım yoksa forumda hile mi var???

• quote:

walla işine gelıyosa varsa bu şartlarda ben verıyorum 1500 ytl varmı baba yiğit databese satacak.

KIMSEYIDE ALAKADAR ETMEZ FORUM BENIM ISTER 1YTL ISTERIM ISTER 1000 KIMENE :(
    quote:

webmaster forumlarında bile böyle bir forumu almayı bırak sadece db sini 20 YTL satıyorlar bu şartlar altında elinde patlar BOMMMMMM

gel sana aynı forum db siini vereyim 50 ytl ye *?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.