Görüşlerinizi söylerseniz olumlu yada olumsuz sevinirim
Arkadaşlar Sitedeki Dosya arşivine dikkatinizi çekmek istiyorum.Site tema olarak güzel içerik olarakta çok iyi hala neden ilgi görmüyor anlamış değilim.Hiç bir içeriği olmayan dandik bir tema üstüne kurulu siteler bile daha çok ilgi görüyor.Emek karşılık görmeyince insan sinirleniyor.Kusura bakmayın...
dostum domaini 17 temmuzda almışsın
daha 2 aylık bi site bile değil hem içeriğin her forumda olanlar yani farklı bişey koymamışsın ki pr yuksek olanlar google da hep senin üstünde yer alacaktır
benim tavsiyem anahtars dan banner değişimi yapman veya diğer google taramasına kadar dişini sıkıp yeni konular eklemendir
bu arada tasarımı beğendimde o ip bilgilerini kaldırman millet tırsmasın
O mantıkla bakarsan her forum aynı Piyasadaki oyunlar belli müzikler belli farklı bişey koyamaz kimse.Genel bakarsan hepsi aynıda biraz incelersen farklı bişeyler bulabilirsin ip konusunada gelince baba ztn adam kendi ip nosunu kendisi görüyo Sırf millet whatismyip'de falan sürünmesn diye bunu koydum
Bugun forumda ilginç bişey oldu Bağlı olanlarda google.com yazıyodu bu ne üye ne de misafir olarak geçiyodu.Ne olduğunu anlamadım.
hahah google tarama yapmış dostum indexleme indexleme sayında 10 satır
sen google cofilth.com ana sayfası olarak olarak kaydetmişin bu yuzden index sayın az
mesala google cofilth.com/forum olarak da kaydet
arama motoruna
site:cofilth.com yaz
birde
site:donananimhaber.com yaz
aradaki farkı anlayacaksın
dediğimi yaparsan kategori olarak değil sayfa olarak indexlenmiş olacak
buarada bana ip ile ilgili mesajlar gelirdi kaydediliyomu diye falan bilmeyenler sorun yaratırda senin ip bölümü whatismyip 10 basar tum ip kütüğü ortada
ok?
Google benim siteye taktı yine girmiş şimdi hergün giricek herhalde :D