4 yıllık öğrenim yaşantımızın en büyük projesi olan e-bote 2,5 aylık zor bir maratonun sonunda biraz önce yayın hayatına başladı.Çok güzel bir çalışma oldu. Bütün emeklerimizin karşılığını şu dakika almış bulunuyoruz.Vatana millete hayırlı olsun. Yorumlarınızı bekliyoruz. www.e-bote.orghttp://www.e-bote.org
siteniizn hiçbir yeri çalışmıyooooorrrr.linkler boooşşşş
evet çünkü degiyle uğraşmaktan sitenin tasarımına vakit bulamadık.ama en kısa zamanda bilgisayar öğretmenliği öğrencilerine yakışır bir tasarımla karşınızda olacağız.lütfen dergimizi indirin ve yorumlarınızı yazın.herkese iyi günler www.e-bote.org e-bote bilgisayar dünyasına açılan yeni pencere
merhaba bizler bilgisayar derslerinin 1 saat düşürülmesi alakalı olarakk.ortak hareket ediyoruz..bilgisayar öğretmenleri varsa ..umitbulut@hotmaşl.com mail atarsa sevinirm... çalışmalarımızdan sizleride haberdar edriz....saygılarımla...
yeni siteniz hayırlı olsun. büyük heyecanla girmiştim siteye ama boş çıktı ne yapalım. derginizi indirdim. hoş olmuş. neden pdf yaptınız anlamadım okumak zor oldu. keşke şöyle bir 15 4 geniş ekranımız olsaydı :p. çabalarınızı kutluyorum. inşaallah devamını getirirsiniz... emek verenlerin ellerine sağlık...
Çok teşekkürler.DErgimizin ikinci sayısı mart başında sizlerle olacak inşallah.e-bote'den ayrılmayın www.e-bote.org
bilgisayar öğretmenleri olarak toplanıyoruz..iszleri de aramızda görmek istiyoruz.... ders saatlerinin 1 saate düşülmesi ile ilgili olarak ortak hareket edelim...saygılarımla...
Arkadaşlar sitemiz yeni içeriği ve görüntüsüyle sizlerle birlikte.Lütfen eleştirilerinizi bize yazın.İkinci sayımızda çok yakında sizlerle birlikte.e-bote'den ayrılmayın. www.e-bote.org
Arkadaşlar dergimizin ikinci sayısı çıkmıştır.www.e-bote.org adresinden indirebilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme