Şimdi Ara

WwW.EyLeNCiX.TR.Cx İyi Veya Kötü Yorumlarınızı Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MRB ARKADAŞLAR Beni Cihan Ben Arkadaşlarımla Bir Forum Sitesi Açmayı Düşündük.. Ve bunu Yaptık Şuan ücretsiz Ama tutulursa ücretliye çevirmeyi düşünüyoruz.. Sizden iyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum.. üye olursanız iyi olur ..

Site:www.eylencix.tr.cx

• en azından funpicten host alıp içine kendi smfnizi kurabilirdiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikoiko
    Şuan ücretsiz Ama tutulursa ücretliye çevirmeyi düşünüyoruz..

aynı şekilde bir site açmıştım, ne para verecem tutarsa veririz artık diye düşünüp fakat ücretsiz sitelere insanlar önyargıyla bakıyor ki haklılar. o yüzden bence direk ücretli aç, tutarsa tutar, böyle sadece zamanını boşa harcamış olursun... ben kendimden biliyorum. ücretsiz bir site açtım uğrayan yoktu. fakat daha sonra (15 gün önce falan) roxturk.com diye bir site açtım ve şu an eski siteye göre çok daha iyi durum... benden bir tavsiye hadi bakalım kolay gelsin umarım bu halde de tutunmayı başarırsınız...

• ya daha benim yaşaım çok küçük daha 14 yaşındayım o yüzden şimdi ücretliye çevirmem... pek uydun olmaz..

yorumlar için saolun..
  • 14 yaşında bu işlerle uğraşman güzel.. zamanla daha iyilerini yaparsın bi portal açarsın fln biraz daha bilgilenirsin iyi olur ilerisi için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blue-Moon

14 yaşında bu işlerle uğraşman güzel.. zamanla daha iyilerini yaparsın bi portal açarsın fln biraz daha bilgilenirsin iyi olur ilerisi için

saol bu işlerden çok iyi olmasada anlıyorum zaten şuan bir giyim mağazasının sitesini tasarlıyorum.. host domaini onlar aldı gerisini ben yapıyorum imkanım olsa kendimede yapacağım ama.. işte imkan yok bide ftp kullanırken sorun yaşıyorum biri yardım edebilirse; ikoiko@w.cn eklesin konuşalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikoiko -- 14 Mayıs 2007; 22:08:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.