Şimdi Ara

www.geekbuying.com güvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.geekbuying.com sitesi güvenilir mi alışveriş yapıp sorun yaşayan oldu mu?

• selam çok şikayet var özellikle avrupada

şöyle saçma sapan bir muhabbet döndü sitede

xiaomi laptop alacaktım

tr kargo yok dedi

tr gümrük çok sıkıntılı dedi

isterseniz telefon gönderelim vs vs

dedim ne saçmalıyorsunuz

asıl telefon sıkıntı gümrükte

laptopu göndermiyorsun

telefonu gönderem diyorsun.

avusturyadan arkadaşa rica ettim al bana hacı bunu diye

o site güvenilir değil dedi bana - ürün alan yok mu vardır illaki ama dediğim gibi şikayet çokmuş sorumluluk almam hacı dedi bana.

neyse gearbest den 100 € cuk daha ucuza aldım

bekliyorum ürünü. (xiaomi pro)
  • eskiden güvenilirdi. 4-5 bin dolara yakın alışverişim oldu. kardeşim de alışveriş yapıyordu. en son alışverişinde ürünleri gümrükten geri döndü 500 dolarını alamadı hala. bir sürü tantana yapıyorlar. ürünler adamlar tekrar ulaştı ama adamlar parayı göndermedi. kardeşim de uğraşmıyor artık.
  • md3likan M kullanıcısına yanıt
    peşini bırakmayın muhakkat alırsınız iadeyi. ürünün geri gitmesi bazen 2 hatta 3 ayı bulabiliyor. ama paket ellerine sağlam şekilde geri dönerse iadenizi yaparlar. takip nosundan bakın teslim edilip edilmediğine
  • beni benimle bırak hacı B kullanıcısına yanıt
    Şiir gibi yazmışsınız hocam, hepsini okudum. Hayırlı olsun laptop
  • Birkere alışveriş yaptım heryerde 1 günde kargoya verilen ürün 6 günde zor verildi kargoya geldimi geldi sıkıntı yok ancak gelen ürünü hiç beğenmedim zaten incelemeleri izlemeden almıştım keşke izledikten sonra karar verseydim dedim attım çekmeyece duruyor olan bizim 45 dolara oldu

Sonucta bu çinli sitelerin hepsi problem yaşayanlar oluyor çok şükür bir kere banggoodda tamamen benim salaklığımdan dolayı iade için paypalı sokmak zorunda kalmıstım devreye ordada iadem olmuştu balkada hiçbir siteyle bir sorun yaşamadım

Ancak sunu belirteyim bir ürün alacaksanız ve miktarıda pahalı ise kesinlikle bir kaç yerden incelemelerini okuyun ve izleyin bazı ürünlerin yorumlarına kesinlikle aldanmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yawan kullanıcısına yanıt
    hocam ürün gitti ellerinde ulaştı. 1 yıl belki daha fazla geçti işin üzerinden. paypal vardı o zaman türkiye'de siz hesaplayın artık. bir sürü tantana ediyorlarmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ucuzbudur.com güvenilir mi?
    10 yıl önce açıldı
    ubuy.com.tr güvenilir mi
    7 yıl önce açıldı
    Natro.com güvenilir mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.