|
www.googleadservices.com bağlanmayı reddetti.
-
-
+up konu güncel -
O yaptığınız işlemleri bir de şu işlemlerden sonra tekrar yapın;
Gizli dosyaları açtıktan sonra;
C/Programdata klasörü içine girin. Burada "xyxysysaıasdasld" tarzında klasörler var ise silin. Silinmiyorsa kullanılıyor gibi bir uyarı alırsanız. Kullanılma ihtimali olan dll veya exe tipi dosyaların ismine iyi bakın ve görev yöneticisinden uygulamalarda açık ve çalışanlar içinden o uygulamanın adını bulun ve sonlandırın.
Sonra C:\Users\Kullanıcı adınız\AppData\Local\Temp klasörüne girip buradaki bütün dosyaları silin. Silinmeyen dosyalar olursa onları bırakın windows orayı bir nevi ön bellek gibi kullanıyor. Silinmeyenlerden windowsun kendi kullandığı kendi programlarıdır.
Sonrada Açılışta başlayan programları gözden geçirin bunun için de başlat çubuğuna basın arama kısmına msconfig yazın enter'a basın. Çıkan pencereden başlatma sekmesine basın. Buradan tanımadığınız uygulamaların tiklerini kaldırın. Sonrada Hizmetler sekmesine basın. Burada alt liste dışında alt tarafta olan "Tüm microsoft hizmetlerini gizle" seçeneğine bastıktan sonra listede kalan diğer uygulamaları kontrol edin ve tanımadıklarınızın tiklerini silin. SOnra da pencereyi kapatın. Size bilgisayarı başlatın derse şimdi yeniden başlatmayın. Yada çarpısına basın çıkın.
Sonra yine başlat çubuğundaki arama yerine "Görev Zamanlayıcı yazın ve enter'a tıklayın. Çıkan pencerede sol tarafta "Görev zamanlayıcı kitaplığı" na bir kere basın tıklamayın. Basıp seçtiğinizde sağ üst tarafta zamanlanmış görevler var. İçlerinden adını tanımadığınız bir programın görevi zamanlanmış ise üzerine sağ tıklayıp ilk önce devre dışı bırakın ve sonra yine sağ tıklayıp silin.
Sonra Tarayıcılarınızın Chrome için uzantılarına, mozilla için eklentilerine bakıp orada bulunan kullanmadığınız tanımadığınız ne kadar eklenti varsa silin. devre dışı bırakın kaldırın. Eklentiler derken yan uygulamalara girip de silmeyin. :) Sonra Tarayıcılarınızın kısa yollarına sağ tıklayın. Hedef bölümünde firefox.exe" tırnaktan sonra bir adres varsa onları silin. Snrada uygula tamam diyin. Başlat çubuğuna sabit olan kısayollar için ise ilk önce kısayolun üzerine sağ tıklayın. Sonra gelen menude tarayıcı simgesi üzerine sağ tıklayıp özellikler diyin. Sonra yine hedefe gidin.
Adwclenaer'ı denediniz mi bilmiyorum ama onu da indirip çalıştırın tarama yapsın bittiğinde zaten zararlı veya gereksiz bir şey varsa seçiyor sonra da silin diyin.
Ve bu işlemlerden sonra diğer yaptıklarınızı tekrar yapın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Kolay gelsin.
-
Yok arkadaşlar ne kadar uğraştıysam da çözemedim.yandex ile bir alakası olabilir diye uninstaller ile yandex i de kaldırdım genede çözüm olmadı. -
Gereksiz konu hortlatımı diye bi saçmalık yüzünden uyarı almışım,şiddetle kınıyorum alakalı kişileri,bilinçli bir hareket değil çünkü. -
-
KESİN ÇÖZÜM
https://www.youtube.com/watch?v=Z58YmxaiApM -
ARKADAŞLAR KESİN ÇÖZÜM
https://www.youtube.com/watch?v=Z58YmxaiApM -
Sorun hosts dosyasından kaynaklanıyor olabilir.
Hosts dosyasını varsayılana getirme:
https://support.microsoft.com/tr-tr/help/972034/how-to-reset-the-hosts-file-back-to-the-default
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Temiz format(orijinal windows) atın düzelecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
KESİN ÇÖZÜM İÇİN BU YORUMU OKUYUN!!!
Bende bu sitede ve diğer sitelerdeki, videolardaki çözümlerin hepsini denedim, chrome, firefox ve opera gibi tarayıcı ayarlarıyla oynadım, telefondaki bütün ayarlarla oynadım ama değişen birşey olmadı. Chrome, Firefox, Opera gibi uygulamalardanda denedim hepsinde "Bu siteye ulasilamiyor ww.googleadservice s.com ana makinesinin yanit vermesi çok uzun sürdü" hatasını aldım. Reklam engelleyici uygulamaları kaldırdım gene olmadı, sonra aklıma geldiki ben internet kampanyası için Turkcell uygulamasından reklam engelleyici servis almışım ve sorunun bundan olduğunu düşündüm, babamın Wifi sine bağlandım, babamın internetiyle herhangi bir tarayıcıdan reklamlı alısveris sitesine ve reklamlı baska bir siteye girince hata vermedi ve reklamlı siteye girdi. Çünkü babamın hattında Reklam Engelleyici servis yoktu. Gsm operatörlerinden (Turkcell, Vodafone vs.) Reklam Engelleyici Servis kullanıyorsanız iptal edin. Turkcell Dijital Operatör yada Vodafone Yanımda uygulamalarından paket ve servis bölümünden kontrol edin reklam engelleyici servis varsa iptal edin. Yada telefonunuzda muhtemelen reklam engelleyici uygulama yada özellik açıktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- windows fotoğraf görüntüleyicisi bu dosya biçimini desteklemediğinden veya en yeni
- şiir seslendirme programı
- power saving mode ne demek
- laptop fanı sürekli çalışıyor
- marmara transfer
- mavi ekran hatası
- zyxel modem kurulumu
- laptop ses gelmiyor
- bilgisayar hızlandırma
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X