Şimdi Ara

www.han-mu.com server online (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
2.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler server güzel ve baya kalicak gibi duruo ama exp biraz az işte hehe
  • mu online den sikilmistim herkes server aciyodu 2 gunluk adam gibi bi server yoktu ko ya baslamistim artik bu Han-mu nun acilmasi iyi oldu yeniden mu ya basladim
  • Eft serverimizde insaallah uzun bi sure birlikteyiz.
    bi iki serverin ozelliklerine baktım.Bizim serverimiz onların yanında gayet guzel.

p4 .36ghz
    1.5 gb ram
    pro isletim sistemi
    1024 adsl
    adsl baglantımız bıraz yavas ancak diger serverlerle hemen hemen aynı bagantıyı kullanıoz.. adsl fıyatları düşecek hız artıcak diye bi kaç duyum aldım ancak 2007 yılı sonlarına doğru gerçekleşecekmiş.umarım doğrudur.2007 yılı sonunu iple cekiyoruz.

Yeşildev
  • bekle kocum bekle dusecek die 2048 asssasi kaldirmaz seni server acacaksan burd ACAN KİSİLER EVDEN ACİO ONA RAGMEN LAG OLİO SEN KAFECİSİN BİDE EHHEHEHE OLMAZ OLMAZ 2048 OLMASİ GEREK SENİN BANA GORE
  • serverde lag yoksa sorun yok
  • serverde lag yok 1024 yetiyor simdilik
  • serverde lagg yok şimdilik egerki lag olmaya başlarsa ilerleyen zamanlarda, o zamanda bi çagresine bakarız arkadaşlar. Şu an serverle ilgili hiç bi problemimiz yok.inşallah ilerleyen günlerde daha iyi olucak serverimiz.

İSPANYOL
  • Hayırlı Olsun Yesildev İnsallah uzun omurlu ve saglam bir server olması dılegı ıle
  • Bu cileye nasıl katlanıonuz 150x le
  • kardes server zor gibi gözükebilir ama aslında öle deil serverimiz gayet güzel ve herkes memnun...
    spotlar cok oldugu için kasması kolay bi server...

İSPANYOL
  • eywallah setboy Bizim behlul bi hayırlı olsun demedi ama. Ondan sikayetciyim haberin ola
  • lost 7 ye 1 - 2 spot daha eklesek ?
  • serverin sitesi acılmıyo
  • sitede bazi ayarlar yapildigi icin bir sureligine kapali oldugu soylendi
    saygilar
  • Hayırlı olsun hocam bu arada ispanyoL Hüseyin abi mi?
  • ahanda site acildi :D
    saygılar
  • lutfen kirletmeyin sırasını bekleyın işlem yapılıodur acleen ne 7/24 işte kasmaya deger erçi buyukler kasıo
  • hade hayırlı olsuun
  • serveR süper oyNaMaNıZı tawsiye ederim...

HayırLı oLsun...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.