beyler server güzel ve baya kalicak gibi duruo ama exp biraz az işte hehe
mu online den sikilmistim herkes server aciyodu 2 gunluk adam gibi bi server yoktu ko ya baslamistim artik bu Han-mu nun acilmasi iyi oldu yeniden mu ya basladim
Eft serverimizde insaallah uzun bi sure birlikteyiz. bi iki serverin ozelliklerine baktım.Bizim serverimiz onların yanında gayet guzel.
p4 .36ghz 1.5 gb ram pro isletim sistemi 1024 adsl adsl baglantımız bıraz yavas ancak diger serverlerle hemen hemen aynı bagantıyı kullanıoz.. adsl fıyatları düşecek hız artıcak diye bi kaç duyum aldım ancak 2007 yılı sonlarına doğru gerçekleşecekmiş.umarım doğrudur.2007 yılı sonunu iple cekiyoruz.
Yeşildev
bekle kocum bekle dusecek die 2048 asssasi kaldirmaz seni server acacaksan burd ACAN KİSİLER EVDEN ACİO ONA RAGMEN LAG OLİO SEN KAFECİSİN BİDE EHHEHEHE OLMAZ OLMAZ 2048 OLMASİ GEREK SENİN BANA GORE
serverde lag yoksa sorun yok
serverde lag yok 1024 yetiyor simdilik
serverde lagg yok şimdilik egerki lag olmaya başlarsa ilerleyen zamanlarda, o zamanda bi çagresine bakarız arkadaşlar. Şu an serverle ilgili hiç bi problemimiz yok.inşallah ilerleyen günlerde daha iyi olucak serverimiz.
İSPANYOL
Hayırlı Olsun Yesildev İnsallah uzun omurlu ve saglam bir server olması dılegı ıle
Bu cileye nasıl katlanıonuz 150x le
kardes server zor gibi gözükebilir ama aslında öle deil serverimiz gayet güzel ve herkes memnun... spotlar cok oldugu için kasması kolay bi server...
İSPANYOL
eywallah setboy Bizim behlul bi hayırlı olsun demedi ama. Ondan sikayetciyim haberin ola
lost 7 ye 1 - 2 spot daha eklesek ?
serverin sitesi acılmıyo
sitede bazi ayarlar yapildigi icin bir sureligine kapali oldugu soylendi saygilar
Hayırlı olsun hocam bu arada ispanyoL Hüseyin abi mi?
ahanda site acildi :D saygılar
lutfen kirletmeyin sırasını bekleyın işlem yapılıodur acleen ne 7/24 işte kasmaya deger erçi buyukler kasıo