Şimdi Ara

www.istanbulcanvas.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık bir ay önce kurduğum sitemwww.istanbulcanvas.com vewww.olconcept.com 'da kendi atölyemde kanvas kumaşa dijital baskı yaparak ürettiğim tablolarımı satıyorum.

Üretim aşamasının her bir kademesini tek başıma özenle yaptığım tablolarla,kalite ve müşteri memnuniyeti açısından bu işteki iki yıllık tecrübelerimide eklediğimizde sektörde ciddi bir yer edindim...Yani özetle tek kişilik bir küçük bir şirketim...Tek kişilik şirket olmam fiyat/kalite oranımı ciddi şekilde avantajlı hale getirdiğini düşünüyorum...Piyasada kendilerini biz ve geniş grafiker ekibimiz gidi ünvanlarla anlatan bir çok büyük firmaların ürettiği tablolardan kalite olarak aşşağı kalmayan fakat fiyat olarak yarı fiyattaki tablolarımı sitemde bulabilirsiniz...İki yılı aşkın zamandır gittigidiyor gibi sitelerde,evini dekore etmek isteyenlere ve otel restorant gibi kurumsal firmalara olconcept markasıyla satışlarımı sürdürüyorum...GG deProfilimdeki %100 olumlu yorumları linkten inceleyebilirsiniz
    profil sayfam

Siteme gelince mümkün olduğu kadar sade ve şık bir tasarım olmasını istedim...Türkiyedeki internet kullanıcını düşünürsek istenilen ürüne müşteriyi fazla sıkmadan hemen anasayfadan ulaşılabilmesini dikkate aldım...Anasayfadan soldaki kategorilerden tablo ölçülerini ve galerideki temaları seçerek aramanıza başlayabilirsiniz...Ayrıca yine anasayfada yeni ürünler,kampanyalı ürünler,özel ürünler yada en çok satanlara direk ulaşabiliyorsunuz...Yine anasayfamda site içi arama yaparakta istediğiniz ürüne ulaşabilirsiniz....Ayrıca genel bilgilerede yine anasayfamdan ulaşabilirsiniz.

Sitem şimdilik yeni olduğu için havale ile satış yapmakyadır...1-2 haftaya kadar kredi kartıyla peşin yada taksitlede satış yapma olanağına ulaşabileceğiz.

Ayırca lütfen linkteki içinde 3000 den fazla yüksek çözünürlüklü resimden derlediğim ürün kataloğumu inceleyiniz...ürün katalogu

Sitemle alaklı siz değerli donanımhaber kullanıcılarından destek bekliyorum...Bu küçük tanıtım yazısını dostlarınızla paylaşırsanız beni mutlu edersiniz.Ayrıca yine DH ve aracılığıyla siteme üye olan dostlarıma sitem içinden DH aracılığı ile üye olduklarını mesajla belirtirlerse 6 ay boyunca diledikleri üründe kullanabilecekleri %20'lik indirim kuponu düzenleyeceğim.

Saygılarımla

Olcay Güleroğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olc -- 2 Mart 2011; 18:59:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.