Şimdi Ara

www.kuafor.net, kuaförler, güzellik salonları, firma rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.sanal-tur.net vewww.kuafor.net aracılığı ile kuaförlere özel firma tanıtım sitesi.

indirimleri ve kampanyaları takip edebilir ve faydalanabilirsiniz.

Kuaför salonlarını konumunuza göre aratabilir, size en yakın kuaförü bularak 360 derece sanal tur ile adım adım gezebilirsiniz.

Kuaför hizmetleri ile ilgili türlerde sadece o hizmeti veren kuaförü arayabilir veya arama esnasında filtreleri düzenleyebilirsiniz.

Firma rehberi, projemiz 256bit SSL korunmaktadır. Tüm ödemeler de paypal üzerinden gerçekleştirilerek müşteri güvenliği düşünüldü.
    Erkek kuaförleri ve bayan kuaförleri olmak üzere iki kategoride ilan seçeneği mevcut.

Hizmet kategorileri aşağıdaki gibidir:
    Saç kesimi, nasır tedavisi, manikür ve pedikür, perma (su dalgası), saç boyası, röfle, ağda, makyaj, gelin ve nişan saç tasarımı, kaş şekillendirme, batık alma, cilt bakımı, balyaj.

Türkiye'nin her yerinden ilan eklenebilir ancak reklam, fotoğrafçılık ve sanal tur gibi hizmetlerimizi başlıca büyük şehirlerde hizmet verebiliyoruz:
    Bursa, istanbul, izmir, ankara, antalya, alanya, muğla. Kısaca ege bölgesi, marmara bölgesi ve akdeniz bölgesi.

Saygılarımızla

https://www.kuafor.net

• Sınırlı bir süreliğine, profesyonel ilan paketinden ücretsiz yararlanabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.