Orada sıkıntı var haklısın, belki taşıyorlardır belki daha iyisini hazırlıyorlardır belkide kapatıcaklardır bilemeyiz :)
Sergen yalcın gibi ''sıkıntı var ''
Simdi site acık ama sw kapalı :D
önceden oyun error verirdi şimdi onu bile yapmıyor Windows 7 den mi kaynaklanıyor acaba :D
Win 7de sorun yok sorun systemde..
quote:
Orijinalden alıntı: TarihiGeçmişÜrün
önceden oyun error verirdi şimdi onu bile yapmıyor Windows 7 den mi kaynaklanıyor acaba :D
daha önceden l2 ye girebiliyormuydun?
Evet simdiye kadar hep win7de oynadım l2yi..halada öyle..Sorun yok
quote:
system dosyasını indirdim oyuna girerken şu hatayı alıyorum
uyumluluk modunu değiştirdim ama yine olmadı :S
uyumluluk modundan win7 seçince hiç açılmıyor diğerlerinde ise yukarıdaki hatayı alıyorum
quote:
quote:
system dosyasını indirdim oyuna girerken şu hatayı alıyorum
uyumluluk modunu değiştirdim ama yine olmadı :S
uyumluluk modundan win7 seçince hiç açılmıyor diğerlerinde ise yukarıdaki hatayı alıyorum
kardeşim daha önceden windows 7 warken lineage2 ye girebiliyormuydun giremiyormuydun onu söyle bana ona göre düzelticez :D
Çökerttiğiniz ulen serverı :)
diğer pc den giriyorum artık sorun yok :D
Lenovo B560 kullanıyorum..Orjinal 64bit*Win7 prof. var pcde.. Offical L2 innova*L2 c4*L2 c6 hepsini aciyor suanda.. Eger pcin acmiyorsa..ve sorun directx vs yaziyorsa..
Kullanıdıgın pc laptopsa adini verirsen yardımcı olurum..
acer aspire 5520g win7 ultimate 32bit daha önce vista yüklüyken hiç bir sorun olmuyordu win7 yükleyince oldu ne olduysa :D
Hata surda..Ultimate kullanıosun.. win 7 prof veya home kurarsan 64bitlik..tam performans alirsin kardesim..olmadi..Xpyi takicaksin 64bitlik c:/d: ayriysa diger kisma xpyi kurcaksın l2 vakti geciceksin xpye takilcaksın :)
öyle yapıcaz artık yardımın için tşkler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme