www.onanweb.com Arkadaslar bu siteyi yeni actım . sitemle ilgili yorumda bulunursanız sevinirim . umarım iş çıkar :)
Şirketin dilsiz sözcüsü olan websiteniz, sitenizi ziyaret eden müşterilerinize nasıl bir imaja sahip olduğunuz hakkında mesajlar vermektedir. İyi bir arayüz ve kullanışlı sayfalarla isteklerinize ulaşmanız hiçte zor değil..
hiçte yazılmaz. hiç de yazmalısın. web siteni çok ama çok küçük duruma düşürüyo. benim gözümde sıfır. ama o de yi ayrı yazarsan iyi olur
bana kalırsa site bana hiç güven vermiyor ben bir müşteri olsam bu siteye güvenmem dolayısıyla yapacağın işe de güvenmem açıkçası yazı fontlarını biraz küçült, sayfa düzenini değiştir, kaliteli bir logo yap ya da yaptır, yani her yönüyle profesyonel ve kaliteli bir görünüme kavuştur derim ben
yorumlarınız için teşekkürler bunları dikkate alıp baştan düzenliyeceğim sitemi
anasayfamı baştan tasarladım eski tasarımına diğer sayfalardan bakabilirsinz. sizce hangisi daha iyi olmus?
sitenin bu yeni hali daha güzel olmuş bence. daha güzel bir görünüme sahip olmuş yanlız menü üstte olmamış bence. iyi çalışmalar kolay gelsin
sizin gibin arkadaşlarımız da para kazanıyorya :D vaybe demekki 10 senelik web tasarım hayatımı bitirsem iyi olur.
sizin gibin arkadaşlarımız da para kazanıyorya :D vaybe demekki 10 senelik web tasarım hayatımı bitirsem iyi olur.
Hocam, biz 2 senedir bu işle uğraşıyoruz. müşterilerimizin çoğu dolandırılmaktan söz ediyor. Faiş fiyat çekenler yüzünden korkuyorlar. bak bizde bir site açtık. www.wegetedo.com Bize güvenen bizimle birlikte çalışmak isteyen firmalarla kendimizce gelişmeye çalışıyoruz. bize tavsiyen ne olur.?
sana tavsiyem cok iyi editleyemiyosan hazırdan kaç müşterilerine interaktif uygulamalar sun veri tabanı baglantılarını iyi ayarla bi kaç tane zibidi gelipte sitene hacked yazısı koymasın bi de faiş fiyat değilde emeğinin hakkını alırsan işte o zaman kazanırsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme