Bildirim
www.pcdepo.com kapıda ödeme?(Taksit)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar aynı sorun bende de var yeni konu açmak istemedim. babam internetten alışverişe yanaşmıyor kapıda ödeme sadece nakitte mi geçerli yoksa kapıda pos cihazıyla da işlem yapılabiliyor mu? Teşekkürler -
pc depoda bu özellik var ama nakitmi pos mu onu müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: esadfb
Arkadaşlar aynı sorun bende de var yeni konu açmak istemedim. babam internetten alışverişe yanaşmıyor kapıda ödeme sadece nakitte mi geçerli yoksa kapıda pos cihazıyla da işlem yapılabiliyor mu? Teşekkürler
Götür babanı Vatan Bilgsayara. Şuan %25 indirim var nakite. -
kardeşim sitede kapıda nakit ödeme yazıyor büyük ihtimal pos yoktur hemen hemen bütün firmalar artık kapıda kredi kartı ile ödemeyi kaldırıyor çünkü coğu zaman calıntı kartlarla bu sekilde işlem yapa biliyorlar firmalarda riske girip kimseyle uğraşmamak adına kapıda sadece nakit işine girmeye başladı die biliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: AnnRouzha
quote:
Arkadaşlar aynı sorun bende de var yeni konu açmak istemedim. babam internetten alışverişe yanaşmıyor kapıda ödeme sadece nakitte mi geçerli yoksa kapıda pos cihazıyla da işlem yapılabiliyor mu? Teşekkürler
Götür babanı Vatan Bilgsayara. Şuan %25 indirim var nakite.
Bulunduğum şehirde vatan bilgisayar yok.. olsa bile axess - world kart yok
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AnnRouzha
quote:
Götür babanı Vatan Bilgsayara. Şuan %25 indirim var nakite.
Bulunduğum şehirde vatan bilgisayar yok.. olsa bile axess - world kart yok
Pcdepo'nun müşteri hizmetlerini arayıp sorun o halde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ua23ua
kardeşim sitede kapıda nakit ödeme yazıyor büyük ihtimal pos yoktur hemen hemen bütün firmalar artık kapıda kredi kartı ile ödemeyi kaldırıyor çünkü coğu zaman calıntı kartlarla bu sekilde işlem yapa biliyorlar firmalarda riske girip kimseyle uğraşmamak adına kapıda sadece nakit işine girmeye başladı die biliyorum
Tam tersi olması gerekmez mi internetten alışverişte karttaki bütün bilgileri veriyorsun diğerinde öyle birşey yok -
internette verdiğin bilgileri kimse görmüyor kardeşim bankan biliyor ama diğerinde diyelim ki birinin kartı calındı fark edemedi veya baska bişey oldu gelen kargo görevliileri o kadarda işine düşkün olmayabiliyor alıp kartı direk ceker hiç kimliğe bile bakmayabilir ama kredi kartını siteye girince bir tek sen biliyorsun bilgileri artı hiç bir firma o riski almaz bu kadar güvenlik kontrolü varken emniyette sadece bu işler için oluşturulan birimler var sende duymussundur belki o yüzden kimse bu tür bir işe girişemez bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X