Şimdi Ara

www.pcdepo.com kapıda ödeme?(Taksit)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu siteden alışverişlerde kapıda kredi kartıyla taksitli ödeme yapabiliyor muyuz ? boyle bi imkanımız var mı yoksa sadece tek çekiş mi oluyor ? babamı bi türlü ikna edemiyorum netten alışverişe

• Arkadaşlar aynı sorun bende de var yeni konu açmak istemedim. babam internetten alışverişe yanaşmıyor kapıda ödeme sadece nakitte mi geçerli yoksa kapıda pos cihazıyla da işlem yapılabiliyor mu? Teşekkürler
  • pc depoda bu özellik var ama nakitmi pos mu onu müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esadfb

Arkadaşlar aynı sorun bende de var yeni konu açmak istemedim. babam internetten alışverişe yanaşmıyor kapıda ödeme sadece nakitte mi geçerli yoksa kapıda pos cihazıyla da işlem yapılabiliyor mu? Teşekkürler

Götür babanı Vatan Bilgsayara. Şuan %25 indirim var nakite.
  • kardeşim sitede kapıda nakit ödeme yazıyor büyük ihtimal pos yoktur hemen hemen bütün firmalar artık kapıda kredi kartı ile ödemeyi kaldırıyor çünkü coğu zaman calıntı kartlarla bu sekilde işlem yapa biliyorlar firmalarda riske girip kimseyle uğraşmamak adına kapıda sadece nakit işine girmeye başladı die biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnnRouzha

quote:

Arkadaşlar aynı sorun bende de var yeni konu açmak istemedim. babam internetten alışverişe yanaşmıyor kapıda ödeme sadece nakitte mi geçerli yoksa kapıda pos cihazıyla da işlem yapılabiliyor mu? Teşekkürler

Bulunduğum şehirde vatan bilgisayar yok.. olsa bile axess - world kart yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AnnRouzha

quote:

Bulunduğum şehirde vatan bilgisayar yok.. olsa bile axess - world kart yok

Pcdepo'nun müşteri hizmetlerini arayıp sorun o halde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Booking.com Kredi Kartı
    13 yıl önce açıldı
    Amazon.com Alışveriş tecrübesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua23ua

kardeşim sitede kapıda nakit ödeme yazıyor büyük ihtimal pos yoktur hemen hemen bütün firmalar artık kapıda kredi kartı ile ödemeyi kaldırıyor çünkü coğu zaman calıntı kartlarla bu sekilde işlem yapa biliyorlar firmalarda riske girip kimseyle uğraşmamak adına kapıda sadece nakit işine girmeye başladı die biliyorum

Tam tersi olması gerekmez mi internetten alışverişte karttaki bütün bilgileri veriyorsun diğerinde öyle birşey yok
  • internette verdiğin bilgileri kimse görmüyor kardeşim bankan biliyor ama diğerinde diyelim ki birinin kartı calındı fark edemedi veya baska bişey oldu gelen kargo görevliileri o kadarda işine düşkün olmayabiliyor alıp kartı direk ceker hiç kimliğe bile bakmayabilir ama kredi kartını siteye girince bir tek sen biliyorsun bilgileri artı hiç bir firma o riski almaz bu kadar güvenlik kontrolü varken emniyette sadece bu işler için oluşturulan birimler var sende duymussundur belki o yüzden kimse bu tür bir işe girişemez bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.