Şimdi Ara

www.Silkroad-Planet.de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşla yeni çar acmayı düşünüyorsanız veya ileri levellerdeki giyecegi silahı veya elbiseleri berak ediyorsanız bi ugrayın

• Evet biliyorum güzel sitede de sencede reklam olmuyor mu ?

Not: Türkiyede güzel kapsamlı Silkroad Fan sitesi yok hepsi güncellenmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NisoseR -- 25 Mart 2008; 9:59:49 >
  • burası bi silkroad sitesi neyin reklemı olur ki
  • Şikayet mesajı başarılı ile yaratıldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SouL_

Şikayet mesajı başarılı ile yaratıldı.

Arkadaşım sen sürekli bunu yapıyosun amacın ne bilmiorum bundada illegal bişey göremedim ben hadi şikayet ettin yazma bari
  • @_SouL_

Bu sikayet konusunda bende sinir oluyorum tamam şikayet edebilirsin ama buraya yazman biraz ters oluyor
  • meaj sayısını arttırmaya çalışıyor heralde hıyar boyuna şikayet mesajı atıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceMavisi18

quote:

Orjinalden alıntı: _SouL_

Şikayet mesajı başarılı ile yaratıldı.

Arkadaşım sen sürekli bunu yapıyosun amacın ne bilmiorum bundada illegal bişey göremedim ben hadi şikayet ettin yazma bari

site link reklamı yassah kardeşim
  • site tanıtım bölümüne açman gerekirdi buraya bu konuyu açman yask
  • acaba bu konuya şikayette bulunanlardan kaçı daha önce aşağıdaki linkleri gördüğünde aklından şikayet etmek geçti...

www.silkroadforums.com
    www.silkroadaddiction.com
    www.rev6.com
    www.0x33.org

birçok kişi bu sitelerin linklerini defalarca konularında kullandı ve hepsi silkroad içerikli siteler, diğer bir yandan rev6 ve 0x33 sitelerinin bot yapımı ve paylaşımı yapan siteler olduğunu düşünürsek tüm bu sitelerin linklerini bu forumda vermek yasak...

sadece laf olsun diye şikayet etmekten vaz geçin yada bir şeyi tam olarak yapın ve artık yukarıdaki linklerini verdiğim sitelerin linkleri geçtiği zamanda şikayette bulunun, şikayet ettikten sonra o konuların altınada şikayet edildi yazın...

edit: bence konun yanlış yerde açılması dışında bir konu yok konu dışında daha iyi olurdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckyone -- 25 Mart 2008; 12:17:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.