Şimdi Ara

www.spigen.com.tr'de tüm ürünlerde %40 indirim.(Kampanya Bitti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
4.217
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spiegen markalı ürün almayı düşünenlerhttps://www.spigen.com.tr adresinden almak istedikleri ürünün indirimli fiyatına bakabilirler.

www.spigen.com.tr'de tüm ürünlerde %40 indirim.(Kampanya Bitti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonsuzartıbir -- 31 Temmuz 2018; 2:7:19 >

• Kesinlikle tavsiye etmiyorum, bir önceki indirimde araç telefon tutacağı aldım, stokta var gözüküyordu, aldım, ertesi gün arayıp stokta yok deyip iptal ya da başka bir ürün önerdiler, iptal edin dedim, karta geri ödeyemediler, bir sürü uğraştım, bu arada ürün de hala stokta var görünüyor, firmayla uzun süren telefon görüşmeleri sonucunda ürünün gelmesini bekleyip alabildim.
  • Ben ip8 için 2 kılıf 1 cam almıştım. Airskin kılıf tak çıkardan şekli bozuldu. Cam durduğu yerde kenardan ufalandı. 5 ay çekmecede poşetinde duran şeffaf silikon kılıfı da kendi kendine sararmış. Ve de spigen türkiye arkasında durmuyor. Garanti vs fasa fiso

Ben kaliteli diye onca parar verdim. Vermesem de olurmuş. Ucuz maldan farkı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinergy -- 14 Temmuz 2018; 14:23:57 >
  • samsung galaxy a7 2016 telefonun tv hdmi ile bağlamak için önereceginiz birşey var mı Aliexpress de olur ?
  • sinergy kullanıcısına yanıt
    garantiye gönderdiniz mi ürünü?

Levent Pekcan, Kore'den note8 için aldığı kılıfı Türkiye'deki garanti ile sorunsuz halletmişti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero-man

garantiye gönderdiniz mi ürünü?

Levent Pekcan, Kore'den note8 için aldığı kılıfı Türkiye'deki garanti ile sorunsuz halletmişti..
    Camın fotoğrafını çektim. Anca indirim yaparız dedi. Sorsan ömürboyu garanti
  • Mıknatıslı telefon tutucuları çok iyi

• hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Gözlerime inanamıyorum HB'de daha ucuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Arteona

kullanıyor musunuz ?

Alıntıları Göster
    Hayır. Alacaktım fakat vazgeçtim. Ugreen markası güvenilir. Bu tipte olan markasız dönüştürücüler 6-7$ daha ucuz.
  • Bu markanın indirimli ürünleri bile kazık oluyor.
  • Ugreen o kadar da güvenilir değil.. USB kablosunu alalı daha 1 sene olmamıştır, şu an telefona takılı olduğu micro USB kısmı yerine tutunamıyor bile, kablonun plastik kısmı çoktan koptu/açıldı. Araç tutacağının dönmesini sağlayan dişlerinde bolluk oldu pek kullanılmamasına rağmen vs.
    Ucuz ürünü güvenilir diye önerirken dikkat edin.
  • x X x X kullanıcısına yanıt
    Ben lightning kablo kullandim ve begendim en azindan uyumluluk sikintisi yasatmiyor. Kullanima bagli defirmasyon suresini bilemem. Migrostan 5₺'ye i'think lightning aldim o da cok iyi cikti. Bahsettigim urun icin suan en guvenilir Ugreen oldugunu dusunuyorum, tercih tuketicinindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleeptalkercat

https://www.spigen.com.tr/iPhone-66s-Kilif-Spigen-Rugged-Armor,PR-1514.html

bu ürünü kullanan varsa tavsiye eder mi ?
    Kullanıyorum 1,5 yıldır. Çok şık ve iyi koruma sağlıyor. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre7107

Kullanıyorum 1,5 yıldır. Çok şık ve iyi koruma sağlıyor. Tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    kampanya bitmiş :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.