Arkadşalar sürekli yazıyorum fakat ilgi hala daha yok bu oyuna.Oyunu anlatacak olursak :
Bir Gök taşının carpması sonucu bütün evren yerle bir olmuşbütün canlıların yarısından coğu tamamen yok olmuştugeriye sadece cok az canlı kalmış bunlarda yaşamak icinellerinden gelen herşeyi yapmaya başlamışlardı.Insanlik artık canavarlaşmış sadece Yaşamak icin mucadele başlamıştı!!!Cok az bölgelerde hayat normal şekilde devam ediyorduBirlik icinde kenetlenmiş bu insanlar,insan dışı davranışlara direnmekti.
Baskan olarak Sehirini bütün Düsmanlardan koruyup, Birliklerini erzak ilebeslemelesin bölgeyi ele gecirmek icin!
Şuan 2 tane evren var.Evren 1 i bilmiyorum ben evren 2 deyim.Oyuncu az var tabikide iyi olmanız büyük bir avantaj.Benim nickim heartach3 ben kalıcı oynarım burası güzel diyen arkadaşları ittifağımıza beklerim İttifak : Scarface
güzelmiş saol
idare eder.
Başlayanlar söylesin nicklerini.Güzel bi oyun arkadaşlar.
Klan Savaşları 10 basar.
Zaten alternatifi diyorum.Tabiki klansvaşlarıyla tipe tip bi oyun değil oyunu en güzel yanıda orta user olması yani öle on binlerce kişi şuan için yok yeni yeni gelirseniz siz olabilirisiniz ! Ben şuan oyunun 54.cüsüyüm.Ama ben sanırım bu yazın ortalarında başladım yani.Çok fazla bi süre değil