slm ark lar charım hakkındaki yorumlarınızı öğrenmek istiyorum
itemlerim ;
25 dd plate kafalık 4x+2 rebirth chitin set +6 dragon tooth hammer 32 dd kalkan lycaon pendant +1 (resist ve def için) geriye kalan takılar görev takısı
andream da bu setle ben 5 assas arasından gulerek cıkıyorum sende cok guzel yapmıssın andream ıcın cok ıdeal bı char ıste oyunu bılen bırı daha
Debuffer weya healler ol !!!
quote:
Orjinalden alıntı: Tako07
andream da bu setle ben 5 assas arasından gulerek cıkıyorum sende cok guzel yapmıssın andream ıcın cok ıdeal bı char ıste oyunu bılen bırı daha
ewet asaslarla oynaması çok zevkli oluyo human towndan kendi townuma kadar peşimde sürüklediğimi bilirim tabii aradan bazıları çıkıp asit atıyo o zaman yapcak bişey kalmıyo dol yada ss almak için elime çok fırsat geçti ama dd32 bence şu an için ardreamde en yararlı kalkan olduğunu düşünüyorum zaten warrior içinde spear, club, ax kalkanlarımda var burdan x ardreamindeki human lara sesleniyorum beni görürseniz bulaşmayın sonra ben ezikmişim diye oyunu bırakırsınız şaka bi yana herkese ii oyunlar
güzel. car emre... en mantıklısı zaten kalkan olarak dd takman... ha bu arada yaw ful her tarafı dd takıp. asaslara sonra ezik demek. mantıksız:) dd siz harclarlar adamı vallaha~)
guzel char dd25 dd32 kalkan varken int mı olunur attacker ol bende humanlardan xde SaLLaSs2 tanırsın bugun ban yedı
Und ile canın o kadar nasıl oluyor yaw? 1500lü bi ss nide koyarmısın
Char Güzel, ama debuffer veya healer olursan daha zevkli olur bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme