Şimdi Ara

X-Box 360 Controller GamePad Kullananlar Kulübü (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.053
Cevap
10
Favori
45.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • biliyorum ama hepsiburada kendi satmıyor dikkat ederseniz hepsi serbest satıcı. ot musunuz lafı hoş değil bu arada.
  • Hepsiburada'dan aldığım kablolu kol sahte çıktı arkadaşlar. Açtığım konuya aşağıdan ulaşabilirsiniz. Sahteleri ayırmanız için birkaç şey de yazdım. Kablolu almak isteyen varsa bu saatten sonra orijinalini Türkiye'de zor bulursunuz. Tavsiyem amazon'dan almanız 120 liraya falan geliyor ama en azından orijinal zaten burada da 100 liraya sahte satıyorlar.

https://forum.donanimhaber.com/hepsiburada-dan-aldigim-xbox-360-kolu-sahte-cikti-dikkatli-olun--122919015#122919015
  • Beyler vatandan 100tl ye alıyım diyorum pc için olan kabloluyu ama kayseride yok başka bi yerden getirebilirlermiş onun içinde ödeme istiyorlae vatandakilerde orjinal değil falan diyorlar bi bilginiz varmı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 19 Aralık 2017; 12:29:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kablolu var Windows uyumlu. Orijinal degil. NBA 2K17 icin satin almistim ancak oyun sarmadi. Kenara koydum. Tertemiz, yalnizca 1 aylik. Satmayi dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 20 Aralık 2017; 13:51:9 >
  • HDogus kullanıcısına yanıt
    Pc için kullanacaksanız ds4 alın bence. Xbox one s controlcüsü bir ara 170 TL ye inmişti. Yanında da uzun güzel bir micro usb kablo vardı ama şimdi baktım fiyatlar uçmuş.

urun.n11.com
    Sony Ps4 Kol V2 Nesıl Dualshock Ps4 Kol Outlet - n11.com
    https://urun.n11.com/sony-playstation-4/sony-v2-nesil-dualshock-ps4-kol-P177062815

yeniyıl11 koduyla 165 e geliyor. En azından kafanız rahat olur ve yeni nesil kontrolcü kullanmış olursunuz. Hani bir söz var " Ucuz mal alacak kadar zengin değilim" diye. Eğer aradaki 65 TL bütçenizi zorluyorsa ikinci el kısmına bakabilirsiniz. Bazen güzel ürünler düşüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk oyun kolum olacak zaten bugün vatandan 360 ın parasını ödedim 1 haftadan elime ulaşacak işimi görür diye düşünüyorum hemde oyınlarda bildiğim kadarıyla sıkıntı çıkarmıyor.170 beni çok zorlar hocam zaten 360 alırken bütcemi aşıp aldım.

• Arkadaşlar ben buradan bilgisayarda kullanmak için 2 adet xbox 360 kablolu kol aldım bu kollar orjinal ve çokta memnunum hemde aral bandrollü tavsiye ederim. İsterseniz ispat için resimde atabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakuraiTomoki -- 20 Aralık 2017; 21:2:40 >

• Merhaba arkadaşlar. Aşağıdaki linkteki ürünü aldım bugün elime ulaştı.
    http://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-360-kablosuz-oyun-kolu-pc-uyumlu-jr9-00010-p-HBV000004ZJIT

Ürün orjinal hiçbir şüphem yok fakat ürünü tanıtırken biraz sıkıntı yaşadım. Yeşil ışıklar flaş yaptı tanımadı bir süre. Birkaç kez silip yükledim sürücüsünü vs. bir şekilde algıladı cihazı ama kumanda aşağıdaki gibi XBOX sembolünden sadece sol üst tarafın ışığı yanıyor, ne X işareti ne geri kalan çubukların ışığı yanmıyor. İçime sinmedi bu durum sizce normal mi?

edit: normalmiş sanırım youtubetaki incelemelerde de aynı şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AgentZero3 -- 27 Aralık 2017; 20:55:19 >

• AgentZero3 kullanıcısına yanıt
    Sol üst tarafın ışığının yanmasının sebebi 1. kol olman. Dikkat edersen üstünde 1-2-3-4 diye sayılar var. Kablosuz aparatına 4 kol bağlanabiliyor çünkü.
  • controller icin bobrek satarim diyenlere soyle bir indirim var suan

www.hepsiburada.com
    Razer Wolverine Ultimate Xbox One Controller Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/razer-wolverine-ultimate-xbox-one-controller-p-HBV000009D2G9

• Yıllardır kullandığım kontrolcümün sol analoğu soyulmaya başladı. Ne tavsiye edersiniz?
  • Mihrali Bey M kullanıcısına yanıt
    Analog koruyucular var ben kullanıyorum yaklaşık 4 senedir. Tavsiye ederim. Konsol oyunları satan bir dükkandan 5 tl ye almıştım iki analog için olan çifti. İnternette 10-20 tl arasında satılıyor.
  • Arkadaşlar ben 1.5-2 yıl önce vatan dan orijinal almıştım 150 liraya. Şimdi piyasa imitasyon dolu, bu sebeple ikinci el satanlara da güvenmek mümkün değil, hiçbiri fatura gösteremiyor.

Sizce bu ürün orijinal midir?

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.