Şimdi Ara

X box hd wifi uydu alıcı inceleme!!! (SS li) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
6
Favori
13.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar trt1 hd kanalinda arasira cikan sifreli kanal uyarisi problemini cozebilen var mi? Iyi gunler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar trt1 hd yayiyininda cikan arada ekranin gidip gelip goruntu yok veya sifreli uyarisini next.com.tr nin destek sayfasina yazdim. Ilk defa boyle bir hata duyduk dediler. Sinyal seviyesindendir dediler. Trt1 hd nin s.79q.69 iken atvHd nin s.78q.68 dir ve atv hd yi sorunsuz izlerken trt1 hd arada goruntu yok sifreli hatası veriyor. Sizlerde bu şekilde bir uyari aliyor musunuz su an?

• quote:

Orijinalden alıntı: karacac

Merhaba arkadaşlar trt1 hd yayiyininda cikan arada ekranin gidip gelip goruntu yok veya sifreli uyarisini next.com.tr nin destek sayfasina yazdim. Ilk defa boyle bir hata duyduk dediler. Sinyal seviyesindendir dediler. Trt1 hd nin s.79q.69 iken atvHd nin s.78q.68 dir ve atv hd yi sorunsuz izlerken trt1 hd arada goruntu yok sifreli hatası veriyor. Sizlerde bu şekilde bir uyari aliyor musunuz su an?

Hayir

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Sizin xboxmini hd cihazda trt1 hd yayininin S (signal) ve Q(quality) degerleri nelerdir? Teşekkürler iyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: karacac

Sizin xboxmini hd cihazda trt1 hd yayininin S (signal) ve Q(quality) degerleri nelerdir? Teşekkürler iyi akşamlar.

Uzun zamandır cihazla ilgilenmedim eve geçince bakarım

• Youtube izleyen varmı,bende videoya tıklayınca biraz bekleyip sunucu hatası diyoru,bu sorunla karşılaşan oldu mu

• cccam desteklimidir
  • Selamlar; ben de dün bir tane aldım. wi-fi olayını merak ediyorum en kısa zamanda wi-fi adaptöründen edinip denemeli. Ayrıca usb hdd'de bulunan çeşitli medyaları da deneyeceğim, özellikle mkv, ts gibi dosyalar da nasıl bir sonuç verecek merek konusu.
  • Arkadaslar yardima ihtiyacim var %95 kanallar sifreli trt halk tv felan sifresiz onun harici sifreli en guncel surum yuklu boyle bir sorunla karsilasmadim daha once kanallari silip silip tekrar da yukledim sinyali felan da kontrol ettim duzelmedi
     X box hd wifi uydu alıcı inceleme!!! (SS li)

• arkadaşlar cihazı kullanıyorum. Cihazın wi-fi özelliğini nasıl kullanabilirim? Airties 2315 wi-fi adaptör var elimde.
  • danger06 D kullanıcısına yanıt
    Wifii ozelligini bende merak ediyorum, umarim detayli bilgi verecek biri çıkar...

• Aletin kampanyası vardı ve mutfaktaki tv için aldım kumanda çekimi iyi, boyutları ideal kompakt bir cihaz. TRT lerin gidip gelmesi sorununu ben de yaşadım. Sanırım tam olarak sinyal ile veya çanakla vs ile ilgili bir durum değil. Diğer kanallarda olmayan sinyal sorunları trtlerde oluyor. Bununla ilgili hiçbir yerde net bilgi yok. Biraz kurcalayıca TRT'ler geri geldi şuan çalışıyor. Şimdilik bundan başka bir sorun yaşamadım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.