Şimdi Ara

X'de satılık/takaslık 66 %80 orc warrior(İstanbul)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Resurrection
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İstanbul içi.

İtemler:
    +7 shell set
    +7 raptor
    Ex valkyrie
    +10 str takı
    lupus pendant
    und'la 5.7k hp
    undy set
    15k np

ilgilenenler msn:the.devil.93@hotmail.com

Not:ss Biraz eskidir.Ve o para yoktur...

Şimdiden teşekkürler...

• Up!!!

62+mage asas prieste takas olablr...
  • oLm qel eski charlari takas edek ver bu charimi be ozLedim kanks msn'e de qirmiyosun :) qoruselim .. Warrior sana qore deil.. Asas da bana qore deil.. Eqer anlasirsak haber ver msndeyim..Sanırım msn'den sildin kırıldım doğrusu..

Not: Charın olduqu qibi durmaktadır..Kasasında 3m kadar para var..Np fln aynı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi вєяк -- 21 Aralık 2007; 19:40:31 >
  • Msn e giremiyorum:S
    Bu arada kanka mage arıorm...
  • ßen sana charını vereyim diyorum? ßir alıcı arkadas var 80 ytl ye alıcak charı sen parayı alır maqe alırsın.. ßana suan warrior lazım xiqenondan arkadaslar caqırıyorlar.. Normal msn'e qiremiyosan web-messenger dene ordan konusalım..
  • Ayıp ediyosun.. Sadece bu kadar diyorum 62+ bi mage yerine 65+ asas teklif ettim.. Sen bilirsin kolay qelsin.. ßu arada ßana charla beraber " 2100 cash ve silver premium " borcunu unutmadıqımı belirtirim.. Charları geri verseydik birbirimize hesap kapanacaktı.. Neyse teklifim her zaman qecerli.. Kolay qelsin kardesim...
  • Ya 65 lvl asasa 62 mage al direk takas edelim.

Ben daha önceden deneyimliyim.Bulamadım iyi bi char.Bulabilirsen direk takas ederiz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: devil96

Ya 65 lvl asasa 62 mage al direk takas edelim.

Ben daha önceden deneyimliyim.Bulamadım iyi bi char.Bulabilirsen direk takas ederiz...

Kanka 62+ mage ne yapacaksın?? Arddream filan arasan tamam diyeceğim ama 62+ ne yapacaksın? İstersen bütün foruma sor.. 65 asas mı tercih edeyim 62 mage mi de... Sonra qel konusalim.. ßen warriorumu özledim takas edersek sana mage konusunda yardımcı olacaqımı simdiden soyleyebilir hatta söz verebilirim..
  • Ardream mage var.Bu foruma da sorarsan bi mage hayranlığı herkes gbi beni de aldı.(NT falan)

Bu nedenle mage arıyorum priest de olr +7 ms +8 fabric set...
  • ßence bozma kendini.. ßen sana sonucunu söyleyeyim kanka.. Sıkılacaksın... Tabi sen bilirsin.. Senle hesabımız devam etmekte 2100 cash Silver Pre yoLLarsin kardesim hesabimiz kapanir.. Char konusunda yardim istersen ben el atarim bi ara kardesim.. Kolay qeLsin.. Kendi charimi satinca seninkinide satar bir char buluruz.. Msn'e qirersen burda forumu kirletmeyiz.. Msn calismiyorsa.. Web-Messenger dene..
  • fallenangel bana charın satışını durdurdum demiştin her yerden bi yazın çıkıo ?
  • cara kaç ytl istiyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: MyKiller

fallenangel bana charın satışını durdurdum demiştin her yerden bi yazın çıkıo ?

Teklif toparlıyorum.. En iyi teklif arasında secim yapicam..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.