Şimdi Ara

x-fi Extreme gamer-GD 580 bağlama problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar x-fi extremegamer ses kartını 2 gün önce aldım ses düşkünü olarak ve gerçekten mükemmel bir kart; fakat şu optik çıkış olayına bi çözüm getirseler daha iyi olacakmış. Bende Creative in GD580 hoparlör seti var dijital çözücüsünden faydalanıp x-fi ye bağlamak istedim ki spdif bracket vardı onla denedim ( sadece siyah ve beyaz kablodan ibaret bu bracket) yalnız ön hoparlörlerden ses geldi yani dijital bağlantıda gayet normal ama sanal olarak pro logic vs. dağıtma da işe yaramadı, ses kartının özelliklerindende denedim arka hoparlörlere bir türlü ses gitmedi. Ayrıca bağladığımda audio konsolda Bit-Matched bölümünde SPDİF için sinyal yok uyarısı olmasına rağmen ses geliyodu bunuda anlayabilmiş değilim. Bracket ın kablolarının yerini değiştirip yaptığımda ise Bit-Matched bölümünde bu sefer SPDİF çalışıyo görünüyordu fakat bu seferde ses yoktu:S kafam iyice karıştı yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar bu dijital olayı biraz karışık deli etti beni

• audio console decoder sekmesi
    Dolby digital/DTS bit tream out
    olarak ayarla
    pover dvd yi aç bir dvd filmi oynat
    pover dvd de audio sekmesi speaker environmen i spdif yap.
    eğer yürüttüğün film dd yada dts ise rearlardan ses gelecektir.
    digital bağlantıda mevcut ses kartın dvd filmler ve dts-dolby audio cd - dvd yürütümü hariç yazılımla üretilen tüm seslerde streo pcm digital çıkış verir.

x-fi Extreme gamer-GD 580 bağlama problemi
    ,

unutmadan bu tür film oynatımlarındaki verilen ayarlarda spdif bağlantıda ses kalitesi üzerinde ses kartının hiçbir etkisi olmaz.
    yani onboard ses kartının optik çıkışı varsa da bunu kullanarak mot a mot aynı sesi alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 2 Haziran 2008; 2:17:05 >

• Eyvallah teşekkürler yardımların için yani o zaman ben DVD mi DVD playerda izliyim o zaman ses farkı yoksa boşuna kasmıyım bağlantıyla felan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.