Uzaktan kumandalı x-fi, auidgy serisi sahibi arkadaşların işine çok yarayacağını düşündüm. Program creative ile birlikte gelen yazlımdan bağımsız olarak bilgisayar uzaktan yönetmenize(mouse olarak) media player power dvd win dvd gibi yazılımlarla tam uyumlu çalışıyo. Kendim denedim ve çok beğendim. Buyrun bu da link İndir Çeken kullanan arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa sevinirim. Saygılar.
highwayp programı indirdim ve kurdum ancak trial versiyon olduğu için hiçbirşey yapmaya izin vermiyo satın almak için paypal'e yönlendiriyor
quote:
Orjinalden alıntı: Zebze
highwayp programı indirdim ve kurdum ancak trial versiyon olduğu için hiçbirşey yapmaya izin vermiyo satın almak için paypal'e yönlendiriyor
Evet dostum bende kullanmaya başlayınca farkına vardım ancak full versiyonunu henüz bulamadım bulursam burda yayınlarım. En azından böyle bi programın varlığı bile beni memnun etti. Saygılar.
Arkadaslar bu intelli remote programini bende indirdim AMA bir turlu. Calistiramdim yapmam gereken ayarlar nelerdir calistiran arkadaslar yardimci olabilirlerse sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme