şu an xp de zs2 audigy + megaworks la ac3-dts-mkv filmler izliyorum ama artık win7 ye gecmek istiyorum bu kartla win7de ac3-dts-mkv filmleri ses kaybı olmadan izleyebilirmiyim eax console,surround mixer,spekaer setting,thx console,graphic equalizer bu özelliklerin hepsini win7de bu kartla calıstırabilirmiyim
aynı dert bendede var benim kartta audgy 2 zs,xp pro dan windows 7 ye terfi edince ses kartını çöpe atma zamanının geldiğini anladım ya xp ile paşa paşa dinleyeceksin yada ses kartını çöpe atacaksın zaten kartın media playeride xp ile uyumlu olduğu için kurulmuyor
audigy 2 zs m yok bende o yüzden win7 drivralrı hakkında yorum yapamayacağım ama x-fi kartın olsaydı daniel_k nın insatlliton disc 1.0 ile birlikte dediklerin olurdu adam xp den win7ye almış tüm özellikelrini x-fi ların şuan win7 x64 ile birlikte kullanıyorum dts dd müzikler thx xpde ne varsa çalışıyor kalite aynı....
sana tavsiyem önce DANIEL_K abimiizn audigy support pack 3.8 i nidirip kurman memnun kalmazsan kartı değiştirecen mecbur.