Şimdi Ara

X-Fİ windows 7 64 bit uyumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar X-Fi Platinum ses kartı windows 7 64 bit de ki performansı hakkında acil bilgiye ihtiyacım var driverlarda sorun varmı düzgün çalışıyormu kullanan varsa bilgilendirmesi cok iyi olur... Teşekkürler...
  • platinumda optik yok bildiğim kadarıyla avrye bağlantı noktasında sıkıntı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: aemless

platinumda optik yok bildiğim kadarıyla avrye bağlantı noktasında sıkıntı olur

Tek istediğim ses kartı çalışırken sesleri kendi işlemcisinde cözmesi bilgisayarın işlemcisine yük binicekse almanın mantığı yok windows 7 64 bit de driver sorunları vardı creative ürünün yeni driverlarında bu sorunlar düzeltilmişmidir acaba .. oyunlarda ve müziklerde temiz ve cızırtısız ses versin ve seslerde takılma yapmasın bana yeter.. İlk windows 7 ye geçtiğimde creative valve ses kartı vardı seste cızırtı ve takılma oluyordu bende elden cıkardım anakart ile idare ettim ama harici ses kartı gibi oyunlarda ve müziklerde sesler beni tatmin etmiyor acıkcası. xp yüklüyken creative cok iyiydi windows 7 de de aynı performansı almam için hangi kartı önerirsiniz. Asus Xonar DG yeterli olurmu win7 64 desteği var bu kartın fakat hiç kullananını görmedim bilen kullanan biri olsa bilgi verse süper olur gerçekten . Windows 7 64 bit işletim sisteminde hangi ses kartı kullanılabilir oyunlarda ve müzikte performans verse yeter...

• quote:

Orijinalden alıntı: aemless

platinumda optik yok bildiğim kadarıyla avrye bağlantı noktasında sıkıntı olur

var I/O deviceında
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.