bak kave titaniumla birleşince mükemmel bi ses ortaya cıkarıyor fiyatı yuvarlayınca 400 tl oluyor o kadar kasacağına git bitane 7h al doya doya kas istediğin her yerde kullan şimdi alcaksın kave i gidicen biyere ses kartı yok canın sıkılacak o yüzden 7h al rahat et pahalı diyorsan 5h al bundan başka öneride varmıdır bilemiyorum ?
quote:
Orijinalden alıntı: UD97
En ucuzu Kave.
ya kave + harici x-fi alıcam haricı o kadar iş gormez dersenız siberia v2 alıcam ama siberia ya da 40 50 lıralıkta olsa ses kartı etkılı olur mu ?
bak kave titaniumla birleşince mükemmel bi ses ortaya cıkarıyor fiyatı yuvarlayınca 400 tl oluyor o kadar kasacağına git bitane 7h al doya doya kas istediğin her yerde kullan şimdi alcaksın kave i gidicen biyere ses kartı yok canın sıkılacak o yüzden 7h al rahat et pahalı diyorsan 5h al bundan başka öneride varmıdır bilemiyorum ?
siberia ile 7h kulaklık özelliklerini karşılaştırdım cok bır fark goremedım ya da anlamadım .
son olarak guvenlı bır alısverıs sıtesı soylermısınız sıberıa bulabılecegım
www.gameekstra.com bizim alış-veriş yerimiz
r3x'in de dediği gibi gameekstra'dan alış-veriş yapmış olan DH üyeleri var ancak ben size SanalMarketim'i öneririm. İkisi de güvenilir.
ikinizede yardımlarınız için cok tesekkurler siberia ıns hayal kırıklıgına ugratmaz beni
Haftasonu şehir dışına çıkıp, diğer haftasonu dönüyorum. O vakite kadar alırsanız PM ile görüşlerinizi bildirmenizi rica ediyorum.
tabiki sanalmarketim suan olumsuz cevap verdı urun ıcın bıde gameekstra ya sorayım .
siberia v2 aldım ama pek tat alamadım. ses kartı alsam buyuk bı degısım olurmu ?
kötü bir tercih yapmıssın, hele o modelin usb ses kartsız modelini almıssan git kafanı taşlara vur.
usb aldım . genel olarak kullanıslı ama ses kartı alsam fark eder mı ?
etmez. yanlıs tercih.
eyw. baska fıkrı olan ?
oyun kulaklıklarında en önemli olay çevresel ses fonksiyonlarının olması.. Bu konuda Türkiye'de bulunan en iyi kulaklıklar Tritton ve Sharkoon. Elbette iyi bir ses kartı her zaman artıdır ama Siberida artısı olmaz.