@Team-Extreme Ama bi tanem bana vermişler bozuk anakartları ben napim :büü Patso iyi yiyom dimi Sen de iyi yiyon ama @Ziwro @SanalKabus Default'u 5Ghz olan işlemciler çıktığında onları da görüceksiniz inşallah
quote:Orjinalden alıntı: X-GeN @Team-Extreme Ama bi tanem bana vermişler bozuk anakartları ben napim :büü Patso iyi yiyom dimi Sen de iyi yiyon ama @Ziwro @SanalKabus Default'u 5Ghz olan işlemciler çıktığında onları da görüceksiniz inşallah msn ekler misin hacum?
quote:Orjinalden alıntı: SanalKabus peki zeki müren de bizi görecek mi O senin görüşüne bağlı @İmpossißleİsNothing
Benı sevmıyonmu len dolmusta Oguzdan 10 kat fazla sevıyom benı demıstın Ya Oguz ya ben karar ver yakarım
quote:Orjinalden alıntı: musAKka quote:Orjinalden alıntı: X-GeN Hiç biriniz o zaman Akıllı adamsın vesselam iski.gif
Len kalmadım sizin 5 para etmez anakartlarınıza geliyo benimki bikaç güne kadar @savage ulen sen gelme istanbula sakın ben sana diyim hele cebit fuarında standıma gelip de slm da verme tanımam
quote:Orjinalden alıntı: X-GeN Len kalmadım sizin 5 para etmez anakartlarınıza geliyo benimki bikaç güne kadar oda bozuk çıkar inşaAllah
quote:Orjinalden alıntı: X-GeN Len kalmadım sizin 5 para etmez anakartlarınıza geliyo benimki bikaç güne kadar @savage ulen sen gelme istanbula sakın ben sana diyim hele cebit fuarında standıma gelip de slm da verme tanımam