Şimdi Ara

X KONSOL BİLKONS ELEKTRONİK SIFIR PS3 XBOX 360 SLIM 4GB RGH Lİ SLIM 250 GB PAL (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
5
Favori
57.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar,Jtag'lı olarak Xbox alma imkanımız var mı(sıfır tabii ki) ve de fiyatlarla ilgili bilgi verebilir misin?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yedaself -- 24 Mayıs 2010; 18:29:43 >
  • Jtag'li jasper varmı (arcade elite farketmez ) Varsa ne kadar
  • pm
  • Ya PS3 Takas ne kadar olur malum yaz geliyor sizinde ps3'e ihtiyacınız olur 40 GB PAL + 7 OYUN makine fıstık gibi temiz.ARCADE jasper jtagli takas ne kadar olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Ya PS3 Takas ne kadar olur malum yaz geliyor sizinde ps3'e ihtiyacınız olur 40 GB PAL + 7 OYUN makine fıstık gibi temiz.ARCADE jasper jtagli takas ne kadar olur?

takas yapmıyoruz malesef teşekürler
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yedaself -- 24 Mayıs 2010; 18:30:11 >
  • pm
  • 1)elinizdeki jtag lı makinalar jasper mı?
    2)jtag lı elite var mı ? elitelerde hdd usb den oyun yüklenebiliyormu yoksa harici hdd mi gerekli? ve fiyatı??
    3)sizce normal fw li makina mı yoksa jtag lı mı daha iyi jtag lı makinalar tam olarak her oyunda sorunsuz çalışıyor mu?
    4) son olarak kendi sitenizde elite modeline 630tl FDH de 599tl yazmışsınız hangisi daha güncel hangisini takip etmeliyiz??

şimdiden teşekkürler!!!
  • Bugün Bilkons Elektronikten Xbox 360 Elite aldım.Elinize sağlık ilginize ve alakanıza çok teşekkür ederim herkese tavsiye ederim.
  • hayırlı olsun güle güle kullan
  • arcade+2.kol(sıfır 2.el farketmez) fiyat teklifiniz nedir öğrenciyim ona göre fiyat verirseniz sevinirim.
  • elinizde 250 gb pal ps3 slim varmı? varsa ücretini öğrenebilirmiyim
  • pm
  • dün bilkonstan ps2 kolu aldım.sağolsunlar fiyatta sıkıntı yaratmadılar burdan kendilerine tşkrü bir borç bilirim.inşallah sizden yakın bir zamanda xbox360da almak isterim.
  • hayırlı olsun güle güle kullan teşekürler
  • Yeni çıkan modeller ne zaman gelir? 2-3 haftaya almayı planlıyordum ama onları bekleyeceğim artık.
  • pm
  • Yeni çıkanların ne zaman geleceğini bana da pm atarsanız sevinirim..
  • şu an için elimde jasper 2009 8-9-10 ay üretim ürünler var yeni ürünler daha gelmedi teşekürler
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.