belki biliyorsunuzdur 3 tane düzen yapabiliyoruz ya 1. düzende x-yaylarını hava ve kara yada sadece kara yapınca 2. ve 3. düzen şeklindede 1. düzendeki x-yayı vuruş stilini algılıyormuş benim bahsettiğim bu oyun açığı değil zaten videoyu izleyince anlayacaksınız 1. 2. 3. düzenlerde tüm x-yaylarım hava ve karada yani onunla bir ilgisi yok. hava ve karaya bakan x-yayı menzile girsede golemite ve büyücüye vurmuyor menzilin daha içine girince vurmaya başlıyor bence bu bir hata benmi abartıyorum yoksa yorumlarınızı bekliyorum supercelle mesaj atıcam https://www.youtube.com/watch?v=A2NQNRz-s5M video eğlenme amaçlı değildir hata gösterme amaçlıdır ses yok o yüzden, mobizen ile çektim :)
Benim bildiğin orta duzenı kullanıyosun ilk duzen hava kara 2. Yani kullandın duzen sadece kara ve 3. Duzende hava kara olunca olmuyo muydu ben bu acıgı yapcam 14 karoda hava ve karoya vurmayı ama hangı turlu yapcam bıelemdım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Kral_JumongK
kullanıcısına yanıt
başka düzen seçeneğinde x-yayını ayarlayıp diğer düzende geniş menzilde nasıl hem kara hem hava vurduruluyor bilmiyorum youtubeden bak videosunu izledim sadece zaten konu o değil gördünmü menzil nerde golemite ile büyücü nerde yürüyo x-yayı vurmuyo konumuz bu
quote:
Orijinalden alıntı: 45cagdas45
başka düzen seçeneğinde x-yayını ayarlayıp diğer düzende geniş menzilde nasıl hem kara hem hava vurduruluyor bilmiyorum youtubeden bak videosunu izledim sadece zaten konu o değil gördünmü menzil nerde golemite ile büyücü nerde yürüyo x-yayı vurmuyo konumuz bu
supercele mesaj at ben sizin yüzünüzden klan savaşında boşu boşuna yıldız verdim falan diye giderlen ama cokda gider yapma love game kanalındaki engin dozunu kaçırdı 1 ay ban yedi
Kral_JumongK
kullanıcısına yanıt
yok kardeş derdim o değil :) ben bunu tekrarı izlerken farkettim biraz sinirm bozuldu aman boşver dedim geçtim sonra bir düşündüm diyelimki yüzde 49 da kaldı bana saldıran kişi sadece kraliçe o boşlukta ilerlese x-yayı vurmasa menzilin içinde olsa bile adam oyun hatası yüzünden benden yüzde 50 yi tamamlayıp kupa çalacak yada klan savaşında öne geçecek anlatabilmişimdir umarım