Şimdi Ara

X1 Karus town felc..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yine kaybettik !.. ßugun uzun surdu sawas 3.5 dkka

• quote:

Orjinalden alıntı: DeLLySheY

Yine kaybettik !.. ßugun uzun surdu sawas 3.5 dkka

3,5 dakka gene iyi dayanmışsınız
  • harbi iyi dayandık oncekiler saniyede biterdi de neyse.. Giden np ye oLdu noLsun bi kez zafer yuzu gormedim karusLarda
  • HumanLar kendi mekanLarı gibi geLdiLer pazar kuruoLar
  • xigenonda humanlar saglam bence ondan kaynaklanıyo
  • biLemem karus sayısı az ßence ..
  • oda etkılıdr ama bence asıl sebebi humanlar saglam
  • Sen humansın gaLiba
  • yok orctum xdeyken cok zulüm gordum ondandır
  • off lufere ne gelen var ne gıden bastık ama kımseler yok :))))
  • sabah olan savaşlara bir girin derim bakın hezimet nasıl birşey...

xigenonda yıllardır gece savaşını kazanamayız karuslar olarak çünkü gece savaşa giren yok 50. sıradki clan başkanı komutan oluyo düşünün artık...

ama her savaşta BBZ var bizde ise spartan justice nvm sanlıturkıyem vs girmez savaşa genelde
  • quote:

Orjinalden alıntı: vormound

sabah olan savaşlara bir girin derim bakın hezimet nasıl birşey...

xigenonda yıllardır gece savaşını kazanamayız karuslar olarak çünkü gece savaşa giren yok 50. sıradki clan başkanı komutan oluyo düşünün artık...

ama her savaşta BBZ var bizde ise spartan justice nvm sanlıturkıyem vs girmez savaşa genelde

Cumartesi gece savaşını karus olarak kazandık... yıllardır kazanamıyoruz yada kazanamayız diye birşey yok. o saatte uyanık adam varsa , sağlam clanlardan sağlam adamlar gelirse kazanılır. hafta içi gece savaşına girmek zor , ama haftasonu yine savaşta olacağız. diğer clanlardan da gelip , sağlam clan partyler kurulursa , kazanılmaz diye birşey yok.
    Ayrıca savaş kazanma falan çok önemli değil. İyi bir party her durumda np kasar. Özellikle humanların bizim lufersona gelip yerleşmeleri , benim gibi mageler için bulunmaz nimet...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.