Yine kaybettik !.. ßugun uzun surdu sawas 3.5 dkka
quote:
Orjinalden alıntı: DeLLySheY
Yine kaybettik !.. ßugun uzun surdu sawas 3.5 dkka
3,5 dakka gene iyi dayanmışsınız
harbi iyi dayandık oncekiler saniyede biterdi de neyse.. Giden np ye oLdu noLsun bi kez zafer yuzu gormedim karusLarda
HumanLar kendi mekanLarı gibi geLdiLer pazar kuruoLar
xigenonda humanlar saglam bence ondan kaynaklanıyo
biLemem karus sayısı az ßence ..
oda etkılıdr ama bence asıl sebebi humanlar saglam
Sen humansın gaLiba
yok orctum xdeyken cok zulüm gordum ondandır
off lufere ne gelen var ne gıden bastık ama kımseler yok :))))
sabah olan savaşlara bir girin derim bakın hezimet nasıl birşey...
xigenonda yıllardır gece savaşını kazanamayız karuslar olarak çünkü gece savaşa giren yok 50. sıradki clan başkanı komutan oluyo düşünün artık...
ama her savaşta BBZ var bizde ise spartan justice nvm sanlıturkıyem vs girmez savaşa genelde
quote:
Orjinalden alıntı: vormound
sabah olan savaşlara bir girin derim bakın hezimet nasıl birşey...
xigenonda yıllardır gece savaşını kazanamayız karuslar olarak çünkü gece savaşa giren yok 50. sıradki clan başkanı komutan oluyo düşünün artık...
ama her savaşta BBZ var bizde ise spartan justice nvm sanlıturkıyem vs girmez savaşa genelde
Cumartesi gece savaşını karus olarak kazandık... yıllardır kazanamıyoruz yada kazanamayız diye birşey yok. o saatte uyanık adam varsa , sağlam clanlardan sağlam adamlar gelirse kazanılır. hafta içi gece savaşına girmek zor , ama haftasonu yine savaşta olacağız. diğer clanlardan da gelip , sağlam clan partyler kurulursa , kazanılmaz diye birşey yok. Ayrıca savaş kazanma falan çok önemli değil. İyi bir party her durumda np kasar. Özellikle humanların bizim lufersona gelip yerleşmeleri , benim gibi mageler için bulunmaz nimet...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme