valla kardeş , işlemciyi 2450 yapınca deneyecem işlemciye macun sürünce , şimdi çok ısınıyor, o zaman 3600 e çıkarım en az...
kardeş tabiki sm3 de çok katkı yapıyor görüntü kalitesine , ama bu 6600 deki sm3 desteği katkı yaparken birazda performans tan götürüyor.....
yani normalde sm2 ile 30fps açıyorsa , sm3 ile 25 in altına düşüyor....haliyle buda yawaşlama anlamına geliyor...
fx5200 ün dricetx9 desteğini örnek verdim çünkü , gforce x440 lar vardı en iyi , directx8 fln , 9 desteği yoktu.., fx5200 çıktı millet ona yöneldi directx9 destekliyor diye...ama ne varki kart directx9 desteğinin vermiş olduğu ufak bir görüntü katkısını yapıyordu ama performans yerlerde idi.....
şuan pek sm3 tabanlı oyunlar yok , varda , yaygın değil ...ama tabi yaza artar....
arkadaşların dediğine göre X800GT0 fln da almamalıyız o zmn ..sm3 ü yok diye...256bit olmasına rağmen
kardeş ben 1 yıl için seni sm2 baba gibi götürür diyorum ,
en az
8pipeline bir vga almanı daha uygun iyi olur...performansı belirgin bir şekilde artırıyor.. X700 8pipeline , 6 vertexshader , işlem kapasitesi 6600 den daha yüksek....
1300pro'da kullandım 6600 gt gıgabyte kullandım şu an x700 var ikisinden çok daha iyi bence. pipeline çok daha kuvvetli buda verimi gercekten artıryor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme