Şimdi Ara

x1800gto tr oc rekoru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • windows normal halinde bunu aldı yine rekor kırdık galiba ekran kartının remleri 580 e düşürdüm 630 vgpu

x1800gto tr oc rekoru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dewrim -- 19 Ağustos 2006; 19:32:00 >
  • Bnm 1800XT nın def puanı almıssın aferın
  • Bu da 2001 skoru işlemci 6600@3.2ghz

x1800gto tr oc rekoru
  • e6600'ümüz yok ki biz de yapalım şöyle güzel puanlar
    takıldık kaldık bitli p4'e

özellikle 3d mark 01 puanı çoşmuş
    ne de olsa conroe
  • olm dewrim çoşma len yalancı çıkaracan bizi heee.ne bu puanlar öle yawwww oha felan oluyorum.fazla zorlama kartını yakarsın makarsın allah korusun.güzel güzel kullan kartını çok iyi iy çıkarmışsın helal.(ama ben genede seni zorlıcam:P)
  • cpu'yu kaçta kullanıyorsun devrim ?
    elinde böyle bir soğutma sistemi olan adam 3,5'u tek eliyle görür gibime geliyor (nazar değmesin)
  • hocam iyi dediğin soğutma işlemci ve ekran kartına fataal1ty izmir yanıyor şu an defaultta bile soğutamıyor. su soğutmanın terleme sorununu çözüp eksiye indireyim sıcaklıkları coşturucam işlemciyle ekran kartını
  • dewrim merak ettim bir süper pi 1m alabilirmisin işlemcin ile.fikir açısından iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dewrim

hocam iyi dediğin soğutma işlemci ve ekran kartına fataal1ty izmir yanıyor şu an defaultta bile soğutamıyor. su soğutmanın terleme sorununu çözüp eksiye indireyim sıcaklıkları coşturucam işlemciyle ekran kartını

e bende onu diyorum işte
    ekran kartına bu puanı aldıran su soğutma, işlemciye neler yaptırır kimbilir
    bu arada terleme yapmasının sebebi ne, normalde su soğutmalar terleme yapmazdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dewrim

hocam iyi dediğin soğutma işlemci ve ekran kartına fataal1ty izmir yanıyor şu an defaultta bile soğutamıyor. su soğutmanın terleme sorununu çözüp eksiye indireyim sıcaklıkları coşturucam işlemciyle ekran kartını

hocam felaket yaa bu kadar sıcanı görmemiştim..benim celeron D 70 dereceyi gördü ilk defa annamadım bile çatur çutur ses çıkarmaya başladıdeli sıcak var izmirde
  • 3,3ghz de 1000mhz remle 15 sn aldı süper pi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.