Şimdi Ara

X1950 PRO ULTİMATE SAPPHİRE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ati tool dan fan ayarlarını denedınızmı?

Ayrıca o kartın ısındıgı falan yok.Ben evımde 60 ı geçmıyorum kı ev cehennem gibi sıcak...............

7.2 driver i da sorunsuz bi driver.hatta performans artısı dahi oluyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3 -- 26 Şubat 2007; 15:44:35 >
  • okuduğum mevcut topiclerde 7.2 den çok memnun olan ve pişman olanların yazıları var.

denemeden görme şansım olmadığına göre deyip dün(hanımın doğumgünü olduğundan pc ye ilgi yapamadım)

kaşla göz arası 7,2 yi download ettim.kurulumunda hata vermedi,PC ye download sonrası birde rest attım,sonra kapattım....

kısmetse bu akşam girip 2-3 saat kadar CS_SOURCE oynayacağım.İnşallah sorun çıkmaz ve benim yaşadığım sorunda ortadan kalkar...

ati tool dan da sıcaklıkları kontrol edeceğim.bakalım ne olacak??
  • yorumlarını sabırsızlıkla bekliyoruz
  • bugün görüştüğüm bir arkadaşım 7,2 driverı indir ama sakın catalyst'i kurma dedi.kurunca apır sapır bir dünya sorun yaratıyormuş.

forumda yazılanlarıda okuğumda driverdan değil herkes ccc den şikayetçi galiba....
  • 7.2 driver sorunlu yuklemenizi yavsiye etmem,bu ekran kartının sogutma sistemi son derece basarılıdır,senin sorunun kasanın iyi sogutulmamasından kaynaklanıyor,bi kactane ekzos fan takarsan sorun hallolur.denersen farkı görürsün.hem işlemcin rahatlar hem ekran kartın.
  • ekzoz fan zaten 2 adet 120 lik,1 adet 80 lik mevcut.kasa içi soğutma sıkıntım olduğunu düşünmüyorum...

ayrıca dün gece everest'i indirdi.
    ekran kartı sıcaklığı 45 dereceler civarı verdi.
    ayrıca asus probe'un ölçtüğü cpu sıcaklığı(42 derece iken) everest 34 dereceler verdi.

arada 7-8 derece fark var. acaba hangisi güvenilir bunlardan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cs-memati -- 28 Şubat 2007; 18:17:32 >
  • ben şikayetçi değilim
    quote:

Orjinalden alıntı: cs-memati

yanlız 7,2 kuranların hepsi şikayetçi forumda.

kurupta sorun yaşamayan yok gibi...

• Arkadaşlar sorun hala bende de devam ediyor.Aynı arkadaşın dediği gibi bunun önüne nasıl geçecez?Kartın soğumasını nasıl engelleriz?Öff ya 1 2 saatten sonra monitördeki görüntü noktalarla çizgilerle doluyor öf ki öf yani.Yardımcı olabilecek varsa tam süper olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: KENSHIN

Arkadaşlar sorun hala bende de devam ediyor.Aynı arkadaşın dediği gibi bunun önüne nasıl geçecez?Kartın soğumasını nasıl engelleriz?Öff ya 1 2 saatten sonra monitördeki görüntü noktalarla çizgilerle doluyor öf ki öf yani.Yardımcı olabilecek varsa tam süper olur

Ekran kartının ramleri çıplak mıdır? Üzerindeki soğutmaya aldanmayın ram leri soğutamıyor olabilir.Eski bir cathalyst bulun.Hatta yüklerseniz Omega drives yükleyin öyle bir deneyin eğer hala devam ediyorsa ve ram ler sıcak diyorsanız ramsink alıp yapıştırın.Karta dünya para vermişsiniz 20 lira koymaz herhalde

• Eski catalyst derken 6.8 veya 6.9 olur mu?Ayrıca ramsink nereden alabilirim ve türkçesi nedir bunun
  • Soğutucu satan yerlerden veya elinde eski işlemci soğutucusu varsada olabilir.Ramsink denilen meret bildiğin pasif soğutucu.Ekran kartı veya normal ramler için yapılıyor.elinde eski işlemci soğutucusu varsa testereyle kesip yapıştırabilirsin termal macunla.

Ayrıca eski bir cathalys işini görür.6.8 veya daha eski farketmez.Sadece sorununuz cathalystle ilgili mi değil mi onu görmenizi istedim.Bir de çizgiler çıktığında ekran kartını bi yoklayın.Ramlerine arkadan bir bakın ısınıyor mu.Gerçekten sıcaksa cathalyst denemeden önce soğutmayı iyileştirin
  •  X1950 PRO ULTİMATE SAPPHİRE

değil mi? Sanırım ben,im eski soğutucunun bunlardan büyük ekran kartının ramlerine göre mi kesip yapıştırcam?
  • evet bunlar.Elinde eski soğutucu varsa kes uydurursun.Forumda daha önce bu şekilde yapanlar var.Zaten para verip alacağında bundan farksız.soğutmaya bayağı yardımcı olurlar.Ramlere göre ayarla kes.Tabi önce bi bak ramlere yerin var mı diye.Ön tarafa takabileceğini sanmıyorum ama arka tarafta muhtemelen yer vardır ve soğumasını bunlar sağlayabilir.3-5 ytl ye de kavanoz şeklinde termal macun alırsın.Mis gibi soğutma işte Hadi kolay gelsin sana
  • Saol üstat.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.