Şimdi Ara

x2 4400+ mı OPTERON 170 DUAL CORE MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ÇOK KARARSIZIM.HANGİSİNİ ALAYIM.İKİSİNİNDE FİYATLARI AYNI GİBİ.Bİ YARDIM...

• tabii ki opteron. overclock potansiyeli daha iyi.
  • kullanan biri olarak opteron tavsiye ederim mükemmel bir işlemci
  • am2 4400+ ile am2 ye geç derim.. ;ama sistemin 939 ise zaten opteron..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 24 Kasım 2006; 11:05:00 >
  • evet 939 ise başka çare yok yani bu ikisi arasında...

ama recep neden ya am2 o kadar perf. olmadı deniyordu ilk başta...
  • yeni bir sisteme geçilecekse am2 tabii ki interceptor... şu saatten sonra 939 a yatırım yapılmaz + ddr2 alınır yeni alınacaksa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: InTerCeptor

evet 939 ise başka çare yok yani bu ikisi arasında...

ama recep neden ya am2 o kadar perf. olmadı deniyordu ilk başta...

herşey performans değildir dermişim..,,ya arkadaş yeni sistem kuracaksa sıfır tabki am2 daha mantıklı çok fazla kişi kurcalamadı ama am2 işlemcileri ygayet stabil ve gzel o.c olan işlemciler,,default voltaj la 2.7 çalışabiliolar mesela hepsi olmasada,,939daki bi işlemcinin default 2.7 çalışması için çokçok ii hafta falan olması lazımdı,,orta sınıf işlemcilerden bahsediyorum,,,ayrıca ddr2 de am2 ram performası olarak uçuyoz 939a göre hatta conroe ye göre,,biçok kişi kullanmıo ama pasifica çok güzel bir özellik özellikle linux-windows vs aynı anda kullananlar için,,,elimize geçse bi am2 sistem denemek istioz ama kısmet olmadı bi trlü,,2.ele de pek düşmedi zati..

• performans olayı nasıl oluo abi ben kullnamadım am2 ama birde linux ve windows kullanımında ne farkı vardır acaba am2 nin
  • pasifica , intelin vt sanallaştırma teknolojisiyle aynı mantık.. çift işletim sistemi kullanabilmeye yarıyor..

ram performansı; amd işlemciler bütünleşik bellek denetimi sundukları için bellek performansı olarak intelden daha öndeler.. bellek kontrolcüsü işlemciyle bütün olduğu için işlemci bellek istemlerini kuzeyköprüsü aracılığıyla yapmıyor, bu da aradaki gecikmeleri kaldırıyor, böylece daha fazla bant genişliği daha düşük gecikmeler kazanmış oluyorsunuz..

ama conroe dan sonra yalan oldu bence am2, çok arka planda kaldı...
  • opdi derim ben fx 57 oluyor yaw
  • ARKADAŞLAR HERKEZE TŞK.EDERİM.OPTİ ALIYORUM.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.