arkadaşlar x24400 işlemcimle 2600 mhz nin üstüne çıkamıyorum ramleri de corsair le deiştirdim ama faydası olmadı anakartım diamond.Yardımcı olursanız sevinirim.
Çıkamaman gayet normal.. Bence iyi bile çıkmışsın. Malesef X2 4400+ ler overclock'a hiç gelmiyor.. Ben de o yüzden Amerika'dan alıp da gelmesi için o kadar beklediğim işlemcimi 1 haftalıkken satmıştım..Ama default hızında da oldukça hızlı bi işlemci.. Malesef çözüm yok.. 2600mhz'de fena skor değil aslında. BEn 2530 'a çıkarabilmiştim o da maksimum voltajla...
+1
quote:
Orjinalden alıntı: sbasol1981
Çıkamaman gayet normal.. Bence iyi bile çıkmışsın. Malesef X2 4400+ ler overclock'a hiç gelmiyor.. Ben de o yüzden Amerika'dan alıp da gelmesi için o kadar beklediğim işlemcimi 1 haftalıkken satmıştım..Ama default hızında da oldukça hızlı bi işlemci.. Malesef çözüm yok.. 2600mhz'de fena skor değil aslında. BEn 2530 'a çıkarabilmiştim o da maksimum voltajla...
ne yazıkki amd cift cekirdeklilerde fazla o.c uygulanamıyor.bende zamanında amdye gecersem 4400 le gecerim diyordum ama fikrim degisti.
oc deyince opterondan sasmayacaksin
oc yapılacaksa opty alımalı zaten amd çift çekirdeklilerinden
hava sogutma ıle az zor ama daha ıyı bır sogutma ıle cpu daha gıder ben zamanında o cpu ıle baya oc yapmıstım ıstersen fıkır vermesı acısından bakabılırsın x2 4400 oc
tansel senin işlemci neymiş öle ya..Nasıl çıktı o değerlere.. ŞAns işi sanırım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme