Şimdi Ara

x2 4400 overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar x24400 işlemcimle 2600 mhz nin üstüne çıkamıyorum ramleri de corsair le deiştirdim ama faydası olmadı anakartım diamond.Yardımcı olursanız sevinirim.

• Çıkamaman gayet normal.. Bence iyi bile çıkmışsın. Malesef X2 4400+ ler overclock'a hiç gelmiyor..
    Ben de o yüzden Amerika'dan alıp da gelmesi için o kadar beklediğim işlemcimi 1 haftalıkken satmıştım..Ama default hızında da oldukça hızlı bi işlemci..
    Malesef çözüm yok.. 2600mhz'de fena skor değil aslında. BEn 2530 'a çıkarabilmiştim o da maksimum voltajla...
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: sbasol1981

Çıkamaman gayet normal.. Bence iyi bile çıkmışsın. Malesef X2 4400+ ler overclock'a hiç gelmiyor..
    Ben de o yüzden Amerika'dan alıp da gelmesi için o kadar beklediğim işlemcimi 1 haftalıkken satmıştım..Ama default hızında da oldukça hızlı bi işlemci..
    Malesef çözüm yok.. 2600mhz'de fena skor değil aslında. BEn 2530 'a çıkarabilmiştim o da maksimum voltajla...
  • ne yazıkki amd cift cekirdeklilerde fazla o.c uygulanamıyor.bende zamanında amdye gecersem 4400 le gecerim diyordum ama fikrim degisti.
  • oc deyince opterondan sasmayacaksin
  • oc yapılacaksa opty alımalı zaten amd çift çekirdeklilerinden
  • demek ki kapasitesi o kadar..
  • intel çok felaket geliyor.AMD ne yapacak bakalım.

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=99144
  • quote:

Orjinalden alıntı: altrea

intel çok felaket geliyor.AMD ne yapacak bakalım.

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=99144

• hava sogutma ıle az zor ama daha ıyı bır sogutma ıle cpu daha gıder ben zamanında o cpu ıle baya oc yapmıstım ıstersen fıkır vermesı acısından bakabılırsın
    x2 4400 oc
  • tansel senin işlemci neymiş öle ya..Nasıl çıktı o değerlere.. ŞAns işi sanırım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.