Bildirim
X3-00 Deterjanlı suya düştü ACİL YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Öncelikle forumda büyük fotoğraf paylaşırken [simage] [/simage] kodlarını kullanın.Maalesef ekranın değişmesi gerekiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Yandex
Öncelikle forumda büyük fotoğraf paylaşırken [simage] [/simage] kodlarını kullanın.Maalesef ekranın değişmesi gerekiyor.
Uyarı için teşekkürler unutmuştum aceleye açtım konuyu
Biraz geç oldu ama konuyu açtıktan sonra pirince koydum azaldı biraz o lekeler ekranda değil gibi içini açayım dedim ama kızaklı olduğundan açamadım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
icinin acilip ekranin silinmesi yeterli
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gulgisalgi
icinin acilip ekranin silinmesi yeterli
Ama açamadım kızaklı diye korktumSonra çok masraf çıkmasın -
aslinda aletlerin varsa kolay ama acamiyorsan bi telefoncuya gotur ama yapilirken basinda bekle kafadan ariza cikariyorkar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gulgisalgi
aslinda aletlerin varsa kolay ama acamiyorsan bi telefoncuya gotur ama yapilirken basinda bekle kafadan ariza cikariyorkar
var ama biraz sıkıntılı geldi telefoncuya vermeyi düşünmüyorum videosunu baştan sona izleyim bi eğer kendime güvenirsem yaparım
teşekkürler -
sıkıntı geçti
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X