Şimdi Ara

x48 mi p45 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Intel® P45 + ICH10

INTEL Core2 Duo E7600 3.06GHz 3MB Cache 45nm İşlemci
    KINGSTON 4 Gb DDR2 800MHz CL6 Tek Modül RAM
    ZOTAC 9600GT Synergy 1GB DDR3 256Bit 16x
    450 watt power
    en iyi performans angisiyle alinir

• C.Fire yapacaksan X48, o.c yapacaksan P45 öneririm, ancak vereceğin fiyatlar önemli tutupta abartı rakamalra bu ürünleri alma LGA775 sonuçta eskimiştir ve artık çok para verip masraf yapılmamasını öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

C.Fire yapacaksan X48, o.c yapacaksan P45 öneririm, ancak vereceğin fiyatlar önemli tutupta abartı rakamalra bu ürünleri alma LGA775 sonuçta eskimiştir ve artık çok para verip masraf yapılmamasını öneririm.

Usta x48ler iyi overclock olmuyormu p45 anakartlara göre eger öyle ise neden en üst seviye chipset var. Bir bildigin vardir muhakkak ondan soruyorum.
  • sakira bende senin anakrttan almayi düsünüom
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakiri

quote:

C.Fire yapacaksan X48, o.c yapacaksan P45 öneririm, ancak vereceğin fiyatlar önemli tutupta abartı rakamalra bu ürünleri alma LGA775 sonuçta eskimiştir ve artık çok para verip masraf yapılmamasını öneririm.

Usta x48ler iyi overclock olmuyormu p45 anakartlara göre eger öyle ise neden en üst seviye chipset var. Bir bildigin vardir muhakkak ondan soruyorum.

üst seviye kartlar önce çıkıyor..f/p çipseti p45 biraz daha sonra çıktı ama overclock ta daha iyi değerlere ulaştı o nedenle
    x48 den çok daha popüler oldu..zaten p45 lerin bazıları 8x+8x cf destekliyor..
    bu da orta seviyede birçok kart ile cf yapmaya da yetiyor..

tabii bu x48 ile overclock yapılmaz anlamına gelmez..
    sonuçta overclock biraz da şans işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooppss -- 21 Temmuz 2010; 22:03:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hamsi6161

sakiri bende senin anakrttan almayi düsünüom

Kart hakkinda ne ögrenmek istiyorsun sor söyleyelim kardes
  • quote:

quote:

p45 den iyimi o\c deilde cf yapabilirim o da x16 da çalisio 2 kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G&H -- 21 Temmuz 2010; 22:05:49 >

• Hocam X48 ile de o.c yapabilirsin, ancak P45'lerin yüksek fsb yapması yapması daha kolay ve zahmetsiz, bu bakımdan önerdim bir de daha yeni çıkmış bir çipset ve fiyat olarakta çok iyi seviye de bu yüzden P45 dedim, bazıları 8x-8x c.fire yapmaya imkan veriyor, X48'lerin C.Fire başarımı ise 16x-16x hızındadır en bariz fark budur aslında...

Düzeltme: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 21 Temmuz 2010; 22:05:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooppss

quote:

quote:

üst seviye kartlar önce çıkıyor..f/p çipseti p45 biraz daha sonra çıktı ama overclock ta daha iyi değerlere ulaştı o nedenle
    x48 den çok daha popüler oldu..zaten p45 lerin bazıları 8x+8x cf destekliyor..
    bu da orta seviyede birçok kart ile cf yapmaya da yetiyor..

tabii bu x48 ile overclock yapılmaz anlamına gelmez..
    sonuçta overclock biraz da şans işi

x48 anakartlar tas gibi anakart İslemciye overclock yapmadiginiz zaman gayet stabil ve düzgün calisiyor hata payi sifir denecek kadar. Overclock konusunda p45 anakartlarin daha basarili oldugunu biliyorum. Çünkü bir pazarlama stratejisi. Ben x48 anakarti alinca p45 anakartlar daha dünyaya gelmemisti x48 Anakartin en güzel yani ekran kartinizdan tam verim almaktir.
    Bu gigabyte x48 anakartin en kötü yani chipsetin cok isinmasidir. O yüzden ben 80 lik bir fani yerlestirmisim yanina sorun cikarmasin diye.

• senin anakart 200 tl ye var nasil fiyati
  • quote:

quote:

quote:

p45 den iyimi o\c deilde cf yapabilirim o da x16 da çalisio 2 kart

Kardes sen en iyisi x48 anakart al keyfine bak. Sonra hep aklina takilir keske x48 kart alsaydim.

• x48 al çünkü p45 ler sli felan yapılırsa 8x oluyorlar eger oyun pc istiyorsan x48al cf yaparsan 16x olacaktır yani bile bile ölüme gitme p45 8x----48x 16x
  • 2 tane 9600 gt için dual 8x bant genişliği yeter. p45 in iyi oc olması olası üst düzey kartlarla yapılacak crossfire ve sli düzenlerinde darboğazların önlenmesi açısından önemli lakin 8x-8x ancak. x48 chipsette dual 16x crossfire veya sli düzenleri üst düzey kartlarla kurulabilir. ancak bu seferde olası işlemci darboğazını gidermek için yeterli oc kapasitesi sağlanabilir mi? iki ucu shit li değnek. bir daha böyle sorular sorma kardeşim
  • Al P45 anakart kurtul bırak cf slı falan.p45 daha iyi oc olur(fsb rekoru p45 extremede cpuz sitesinden bakabilirsin).P45 ve X48 de 2 tane 9600GT takamazsın slı desteklemez.El Mukteda p45 ve x48 sli desteklemiyorki slıdan bahsetmişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 27 Temmuz 2010; 18:41:57 >
  • P45 yenileyen teknolojı karşısında x48 e gerek yok zaten.
  • formda 2 nci el temiz kullanılmış x48-DQ6 var bence bunu ol oc ile uğraşma boş yere başını ağrıtma stabil hızlar zaten neye yetmezki biraz puan almak için zorlama donanım bileşenlerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advenced

formda 2 nci el temiz kullanılmış x48-DQ6 var bence bunu ol oc ile uğraşma boş yere başını ağrıtma stabil hızlar zaten neye yetmezki biraz puan almak için zorlama donanım bileşenlerini

nerde ben göremedim
  • x38-x48 de p45 den iyidir hem faz olarak hem cfx üstünlüğü vardır
  • cf veya sli yapmayacaksan x48 gereksiz.arada çok fark varsa ve çift gpu kullanıcaksanda p45 al derim.8x-8x ve 16x-16x arasında max %5-%8 fark var hissetmessin bile.oda 5-10 fps ediyor.5 fps için o kadar para vermeye değmez yani
  • x48 = Crossfire
    p45 = Overclock

bu kadar basit
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.