Şimdi Ara

x5 3.0d (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
20.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: lloyd

Uzun yol içinde tasarlanmıştır doğrudur ama 12 saatlik araba yolculuğu mu 1 saatlik uçak yolculuğu mu?

eğer X5 sahibiysem tabiiki araba yolculuğu

bir kere X5'in her şeyden önce yolculuk esnasında sahibinine sunduğu sürüş zevki bambaşka.. çok keyifli, atak ve oturaklı bir jip.. heleki opsiyonel donanımlarına ne kadar çok para kıyarsanız, yolculuklarınızda o kadar çok keyifli geçer.. 2, 2 daha 4..

iloyd hocamın aracındaki opsiyonel donanımları bilmiyorum ve bizimle paylaşırsa sevinirim.

ama belirtmeliyimki bir X5 baz model bile olsa, direksiyonu her tutuşu ayrı bir zevk verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 22 Aralık 2008; 15:07:51 >

• Arkadaşlar eğer çalışan biriyseniz İstanbul'dan Adana'ya X5 ile gitmezsiniz, en azından ben öyle yapıyorum. Keyfe keder yerlere aracımla gidiyorum. Zaman çok daha önemli.
    Benim araçta DVD, TV var, yeni 7 serisi comfort koltuklar, ısıtma, adaptif cruise control mevcut. Yolculuk cidden zevkli oluyor ama zaman da çok önemli.
  • zamana yetişmek gerekiyorsa elbette uçak...

bu arada bir şey soracağım.. öndeki ekranda DVD giriş yeri, sadece navigasyon DVD CD'lerini çalıştırmak için değil mi? yani DVD film taksanız seyredemiyorsunuz.. ben öyle biliyorum çünkü..
  • Evet öndeki DVD girişi sadece navigasyon için ama mp3/cd dinleyebiliyorsunuz. DVD için ayrı bir mekanizma kullanıyor(CHANGER).
  • yok be nolursa olsun x5 im olsa kolay kolay uçağa binmezdim
  • Siz bi iş hayatına atılın, ondan sonra karar verirsiniz.
  • X5 varken uçağa binilmez zaten uçak gibi alet
  • lloyd sana birşey daha sormak istiyorum sence x5 vb cipler ne zamana kadar kullanılır yani 10 yıl bilmem kaç km cinsinden yani sen bilirsin diye düşündüm bir de şöyle birşey var diyelim ki adamın 150 milyarı olsun işte x5 in fiyatı ne atıyorum kafadan 180 milyar mı ne sonra adam 30 milyar kredi çeksin 60 ay vade ile sonra 60 ay sonra satsın km si de kullanmış olsun biraz hani 100 150 bin km kadar şimdi bu adam yeni cip alacakken yine 30 milyara mı ihtiyaç duyar yoksa 50 milyar ve üstünü bulur mu diyelim ki bulsun o zaman hep sabit mi kalır hani 5 yılda bir atıyorum kafadan 60 milyar ödüyosun sıfır cip alıyosun hesabı doğru olur mu yoksa seni her yıl zarara mı uğratır bunlar
  • İlla zarar uğratır, bu tarz araçları keyif için, binmek için almalı, ticari yaklaşırsanız hep zarar edersiniz. Böyle araçlara kredi ile girilmemesi bence daha doğru, peşin alıcaksın ve unutacaksın ne para verdiğini, yoksa her ay taksit ödemek ve aracın değer kaybettiğini görmek insanı üzer. Bu araçlar 10 yıl olmasa da 5 yıl çok rahat kullanılır ilk günki zevk ile.
  • chip siz standart tek turbolu x5 215-225 km anca görür.240-250 km standart araç için hikayedir.4 senedir 2008 çift turbo ve sonrasında 2011 model cift turbo sahibiyim.2008 olanında superchips chip vardı ve 250 tam görmüyordu 245-248 felan ancak gördü. Araç standart 286 hp + 47 hp (chip) = 333 hp bile 250 görmüyordu o yüzden tek turbo x5 arkadan x5 M dayanmazsa 225 i bile zor görür. ama bir gerçek varki tek turbo olsun çift turbo olsun 3000 dizelde x5 kesinlikle tek seçenek olmalıdır. ( DAHA ÇOK YENİYİM YAZIM HATASI VARSA AFFOLA )
  • ARKADAŞLAR ABARTI YADA OLARAK ALGILAMAYIN AMA BMW X5 40d SAHİBİYİM ABİMDE Q7 ENİŞTEMDE RANGE SPORT VAR HEPSİNİ KULLANDIM AMA X5 İ TEK GEÇERİM ,NEDEN ? Q7 OTOBÜS GİBİ BASTIĞINDA ÖNCE KAFA KALDIRIYOR AMA 240 HP YETMİYOR ALLAHTAN BİLADERİ İKNA ETTİM DE SUPERCHİPS DEN SONRA SPRİNBOOSTER LE BERABER ÇOK İYİ OLDU AMA YOL TUTUŞU VİRAJ ALIŞI KESİNLİKLE X5 İLE MUKAYESE EDİLMEZ. RANGE SPORT A GELİNCE ESKİ MOTOR 2700 cc 190 HP + 2575 KG ARAÇ ANCAK ARAZİ İÇİN DESEM YALANDA DEMEMİŞ OLURUM,ASFALT İÇİN YENİ MOTORLUSU DAHİ KESİNLİKLE TERCİH SEBEBİM OLMAZ. TUAREG XC 90 FELAN ZATEN BANA GÖRE BİR ALT KLASMAN. 4 ÇEKER BU ARAÇLAR İÇİNDE ARAZİ KABİLİYETİ EĞER RANGE SPORT U SAYMAZSAK ML,Q7,TUARAG CAYENNE (Q7-TUARAG VE CAYENNE İN YÜRÜYEN AKSAMI TAMAMEN AYNIDIR,ÖN YADA ARKA 2 TEKER BOŞA GELDİMİ KAPILARI KİLİTLE GİT EVİNE YADA KURTARICI ÇAĞIR) İÇİNDE SİSTEM OLARAK BMW GENE BİR ADIM ÖNDEDİR ONU ML TAKİP EDER ONDAN SONRA WV GURUP GELİR. ( XC 90 İÇİN ÇOK BİRŞEY DİYEMEM ÇÜNKÜ DETAYLARINI BİLMİYORUM)

X5 30sd Yİ SATTIKTAN SONRA BAŞKA ARAÇLARLA TEST SÜRÜŞLERİ YAPTIM, MERCEDESE KAPORA VERDİM AMA GÖNLÜMÜ VEREMEDİM GENE DÖNÜP X5 ALDIM HAKKATTEN HASTALIK DERECESİNDE ARACA BAĞLANIYORSUNUZ. X5 VARKEN BENCE CAYENNE,Q7,TUAREG,RANGE SPORT KULLANIM ZEVKİ AÇISINDA GERİLERDE KALIR AMA GÖZE HOŞ GELMESİ KONUSUNDA HERKESİN TERCİHİ FARKLI OLACAKTIR ŞÜPHESİZ...

• YENİ KASADA E 70 30sd DE BAŞIMA BİRKAÇ KEZ GELDİ ARAÇ SON HIZDA 245-248 KM CİVARINDA GAZ YEMESİ DURUYORDU VE SONRASINDA 210 KM GEÇEMİYORDU ARACI İSTOP EDİP ÇALIŞTIRDIĞIMDA KENDİNİ RESETLİYORDU VE GAZ YEMESİ NORMALE DÖNÜYORDU BORUSANA ARIZA KAYDINA GÖTÜRDÜĞÜMDE ARIZA OLARAK SADECE MANİFOLD TAN YÜKSEK ISI ARIZASI DİYE KAYIT ÇIKIYORDU MÜŞÜR DEĞİŞTİRDİLER AMA GENE SON HIZA ÇIKARSAM AYNI ARIZAYI YAPIYORDU NORMAL KULLANIRSAM SIKINTI OLMUYORDU ARAÇTA YAZILIM YÜKLÜYDÜ ONDANMI YAPIYORDU YOKSA YAZILIMSIZLARDA DA AYNI SORU OLUYORMUYDU BİLMEM.
  • Bir daha BMW'nin jeep'ini almam hatta hiçbir markanınkini almam, alana da birşey demem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lloyd

Bir daha BMW'nin jeep'ini almam hatta hiçbir markanınkini almam, alana da birşey demem.

hayırdır başınıza bir iş felan mı geldi :S
  • 2008 x5 3.0 xd almayı düşünüyorum ama aklımda 2011 5.20d de var segment farklı demeyin benim arada kaldığım noktalar şunlar

- yakıt
    - x5 in modelinden ötürü arıza olayı
    - x5 tarzı araçlar için 150 bin km de aracı ikinci el almak mantıklımı
    - vergi

yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lloyd

Bir daha BMW'nin jeep'ini almam hatta hiçbir markanınkini almam, alana da birşey demem.
    Nedir sizi üzen neden böyle bir kanıya vardınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.