Şimdi Ara

X5 ideos suya girerse ? YARDIM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • x5 ideos suyla temas oldu fakat kuruttuktan sonra telefon çalışır durumda ama sadece ekran çalişmıyor, yani ekrana görüntü gelmiyor(ekran ısıgı yanmıyor) ve tüm dokunmatik paneller çalışır durumda ekrandaki noktalar dahil..hi suit ile bagladıgımda pcden ekran görüntüsü alabiliyorum.. Ayrıca bi husus telefon normalden bi hayli cok ısınıyor. ne yapabilirim ? yardımlarınızı bekliyorum...

• 5-6 saat guneste kurut sonra pirincin icine koy bakalım birkac gun batarya ayrı telefon ayrı sekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberDriver -- 9 Mayıs 2012; 15:54:30 >
  • Acil olarak Telefonu göremeyecek kadar her yerini pirinç ile kaplayın. 1 kap içerisinde bu işlemi yapabilirsiniz. (pil ve arka kapak çıkartılmış vaziyette.) 1-2 saat kalsın. Pirincin nemi alma özelliği vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osbournee

Acil olarak Telefonu göremeyecek kadar her yerini pirinç ile kaplayın. 1 kap içerisinde bu işlemi yapabilirsiniz. (pil ve arka kapak çıkartılmış vaziyette.) 1-2 saat kalsın. Pirincin nemi alma özelliği vardır.

Aynen ama 1-2 saat değilde 1-2 gün kalması tavsiyemdir ve çok acil bir şekilde bunu uygulayınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: zetnakah

quote:

Orijinalden alıntı: osbournee

Acil olarak Telefonu göremeyecek kadar her yerini pirinç ile kaplayın. 1 kap içerisinde bu işlemi yapabilirsiniz. (pil ve arka kapak çıkartılmış vaziyette.) 1-2 saat kalsın. Pirincin nemi alma özelliği vardır.

Aynen ama 1-2 saat değilde 1-2 gün kalması tavsiyemdir ve çok acil bir şekilde bunu uygulayınız

Pardon 1-2 gün haklısın...

• kvk yaptığı bir kampanya ile kullanıcı hatalarından kaynaklanan sorunları da ücretsiz yapıyor diye bir haber vardı. bir araştırın bence.
  • pirince göm 1 hafta kalsın zararı kurtarırsın kardes ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: axt

kvk yaptığı bir kampanya ile kullanıcı hatalarından kaynaklanan sorunları da ücretsiz yapıyor diye bir haber vardı. bir araştırın bence.

+1
  • Hepinize teşekkür eder,m Sonuç hüsran princ ve diğer yontemler işe yaramadı Kvk ya verdım Sıvı teması oldugunu tespıt etmısler 180 tl onarım bedelı cıkardılar ... kabul etmeliyim ? Kvkya vermeden bu sorunu, bu durumu daha uygun ücrete halledebilir miyim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.