Şimdi Ara

x530 acil yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar sonunda x530 um geldi.sistemi yeni kurdum ve test ettim.ama ses sadece left front,left right ve subwoferdan geliyor. mediaplayerda da denedim winamda da sonuç aynı center ve arka hoparlorlerde ses yok...yardımlarınızı bekliyorum..bu arada ses kartım creative 24 bit 7.1...

• eax console>cmss3d stereo surroundu seç...
  • quote:

Orjinalden alıntı: marlo

eax console>cmss3d stereo surroundu seç...

saol hocam
  • bide bi sorum daha olacak subwooferı nereye koyarsama en iyi performansı alırım..subwooferın çıkışının duvara gelmesi ses kalitesini etkilermi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eric cartman

bide bi sorum daha olacak subwooferı nereye koyarsama en iyi performansı alırım..subwooferın çıkışının duvara gelmesi ses kalitesini etkilermi...

oturduğun koltuğun altına koy
  • quote:

Orjinalden alıntı: ubyz

quote:

bide bi sorum daha olacak subwooferı nereye koyarsama en iyi performansı alırım..subwooferın çıkışının duvara gelmesi ses kalitesini etkilermi...

koptum yaw...

nereye koyacağın çok fazla fark yaratmaz...(bence)....

• walla bi köseye koy duvarla arasında 10ar cm fark kalsın ben 5200lerden en iyi performansı ööle almıstım bi zamanlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    13 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

• quote:

quote:

güzeldi.hayırlı olsun eric kardeş sende x-530 cular arasına girdin.komşularla aranı bozmamaya çalış kolay gelsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: tr_smach

quote:

quote:

güzeldi.hayırlı olsun eric kardeş sende x-530 cular arasına girdin.komşularla aranı bozmamaya çalış kolay gelsin...

saol kardeş sistem övdüğünüz kadar varmış,umarım komşularla kavga etmeyiz bası çok kuvvetli yarısını bile açınca durlmuyor sesden

• arkadaşlar bi sorum daha olacak...bu uydulara ayak takılabiliyormu? takılıyorsa ankarda nerden hesaplı bişey bulabilirim?(arkadaki uydulara takmak istiyorum, uyduları yere koyunca performansları pek iyi olmuyorda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric cartman -- 6 Eylül 2005, 16:05:48 >
  • aslında banada gerek ayaklık.maltepe pazarında olabilir.orda herşey var zaten nasıl bi pazarsa
  • ya birsürü x530 cu vardı nerdesinizzzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric cartman -- 6 Eylül 2005, 22:53:44 >
  • bişey daha , dediğin gibi sesi yarıya getiriyorum fazlasıyla yetiyo.z-5300 ve 5500 le herhalde ev oynar yerinden, ufak çapta deprem yaratırız.hi fi sistemler depremleri tetikliyo olmasınkolay gelsin tekrar hayırlı olsun.
  • quote:

aslında banada gerek ayaklık.maltepe pazarında olabilir.orda herşey var zaten nasıl bi pazarsa

hmmm oraya bakmak lazım ozaman bi yerde bulursan haberim olsun
  • quote:

bişey daha , dediğin gibi sesi yarıya getiriyorum fazlasıyla yetiyo.z-5300 ve 5500 le herhalde ev oynar yerinden, ufak çapta deprem yaratırız.hi fi sistemler depremleri tetikliyo olmasınkolay gelsin tekrar hayırlı olsun.

bende tahmin edemiyorum z-5500 ün gücünü bence o sistemi kullanmak icin bide müstakil ev almak lazım

• şu anda benim için acil değil bu ayaklık olayı ama bulursam haber veririm.hala dvd playerı bağlayamadım onun için ara kablo lazımmış öncelikli hedfim o, ulusa gidp almayı düşünüyorum(hala faaliyete geçemedim).
  • quote:

şu anda benim için acil değil bu ayaklık olayı ama bulursam haber veririm.hala dvd playerı bağlayamadım onun için ara kablo lazımmış öncelikli hedfim o, ulusa gidp almayı düşünüyorum(hala faaliyete geçemedim).

aslında ulustada bulunabilir ayak gitmişken bi bakarsan sevinirim...sen hiç ek kablo kullandınmı sistemde yoksa yettimi hepsinin kablosu ek kablo ses kalitesinde düşüşe neden olurmu...bide arasıra center uydudan çıtt diye ses geliyor çok nadir oluyor sende böyle bişeyle karşılaştınmı?

• ulusa bi gideyim ayaklığıda sorarım.hiç ek kablo kullanmadım.sadece dvd playera bağlamak için gerekiyomuş ama onu ses kalitesini düşüreceğini sanmıyorum.bende de o ses geliyo bend eanlayamadım. ilk zmanlar yoktu bu ses şimdi olmaya başladı.bi bilene sormak lazım
  • quote:

ulusa bi gideyim ayaklığıda sorarım.hiç ek kablo kullanmadım.sadece dvd playera bağlamak için gerekiyomuş ama onu ses kalitesini düşüreceğini sanmıyorum.bende de o ses geliyo bend eanlayamadım. ilk zmanlar yoktu bu ses şimdi olmaya başladı.bi bilene sormak lazım

saol kardeş...
  • rica ederim ne demek
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.