Bildirim
x530 acil yardım!!!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
eax console>cmss3d stereo surroundu seç... -
quote:
Orjinalden alıntı: marlo
eax console>cmss3d stereo surroundu seç...
saol hocam -
bide bi sorum daha olacak subwooferı nereye koyarsama en iyi performansı alırım..subwooferın çıkışının duvara gelmesi ses kalitesini etkilermi... -
quote:
Orjinalden alıntı: eric cartman
bide bi sorum daha olacak subwooferı nereye koyarsama en iyi performansı alırım..subwooferın çıkışının duvara gelmesi ses kalitesini etkilermi...
oturduğun koltuğun altına koy -
quote:
Orjinalden alıntı: ubyz
quote:
bide bi sorum daha olacak subwooferı nereye koyarsama en iyi performansı alırım..subwooferın çıkışının duvara gelmesi ses kalitesini etkilermi...
oturduğun koltuğun altına koy
koptum yaw...
nereye koyacağın çok fazla fark yaratmaz...(bence)....
-
walla bi köseye koy duvarla arasında 10ar cm fark kalsın ben 5200lerden en iyi performansı ööle almıstım bi zamanlar -
quote:
quote:
güzeldi.hayırlı olsun eric kardeş sende x-530 cular arasına girdin.komşularla aranı bozmamaya çalış kolay gelsin...
-
quote:
Orjinalden alıntı: tr_smach
quote:
quote:
güzeldi.hayırlı olsun eric kardeş sende x-530 cular arasına girdin.komşularla aranı bozmamaya çalış kolay gelsin...
saol kardeş sistem övdüğünüz kadar varmış,umarım komşularla kavga etmeyiz bası çok kuvvetli yarısını bile açınca durlmuyor sesden
-
arkadaşlar bi sorum daha olacak...bu uydulara ayak takılabiliyormu? takılıyorsa ankarda nerden hesaplı bişey bulabilirim?(arkadaki uydulara takmak istiyorum, uyduları yere koyunca performansları pek iyi olmuyorda)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric cartman -- 6 Eylül 2005, 16:05:48 > -
aslında banada gerek ayaklık.maltepe pazarında olabilir.orda herşey var zaten nasıl bi pazarsa -
ya birsürü x530 cu vardı nerdesinizzzz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric cartman -- 6 Eylül 2005, 22:53:44 > -
bişey daha , dediğin gibi sesi yarıya getiriyorum fazlasıyla yetiyo.z-5300 ve 5500 le herhalde ev oynar yerinden, ufak çapta deprem yaratırız .hi fi sistemler depremleri tetikliyo olmasın
kolay gelsin tekrar hayırlı olsun.
-
quote:
aslında banada gerek ayaklık.maltepe pazarında olabilir.orda herşey var zaten nasıl bi pazarsa
hmmm oraya bakmak lazım ozaman bi yerde bulursan haberim olsun -
quote:
bişey daha , dediğin gibi sesi yarıya getiriyorum fazlasıyla yetiyo.z-5300 ve 5500 le herhalde ev oynar yerinden, ufak çapta deprem yaratırız.hi fi sistemler depremleri tetikliyo olmasın
kolay gelsin tekrar hayırlı olsun.
bende tahmin edemiyorum z-5500 ün gücünü bence o sistemi kullanmak icin bide müstakil ev almak lazım
-
şu anda benim için acil değil bu ayaklık olayı ama bulursam haber veririm.hala dvd playerı bağlayamadım onun için ara kablo lazımmış öncelikli hedfim o, ulusa gidp almayı düşünüyorum(hala faaliyete geçemedim).
-
quote:
şu anda benim için acil değil bu ayaklık olayı ama bulursam haber veririm.hala dvd playerı bağlayamadım onun için ara kablo lazımmış öncelikli hedfim o, ulusa gidp almayı düşünüyorum(hala faaliyete geçemedim).
aslında ulustada bulunabilir ayak gitmişken bi bakarsan sevinirim...sen hiç ek kablo kullandınmı sistemde yoksa yettimi hepsinin kablosu ek kablo ses kalitesinde düşüşe neden olurmu...bide arasıra center uydudan çıtt diye ses geliyor çok nadir oluyor sende böyle bişeyle karşılaştınmı?
-
ulusa bi gideyim ayaklığıda sorarım.hiç ek kablo kullanmadım.sadece dvd playera bağlamak için gerekiyomuş ama onu ses kalitesini düşüreceğini sanmıyorum.bende de o ses geliyo bend eanlayamadım. ilk zmanlar yoktu bu ses şimdi olmaya başladı.bi bilene sormak lazım -
quote:
ulusa bi gideyim ayaklığıda sorarım.hiç ek kablo kullanmadım.sadece dvd playera bağlamak için gerekiyomuş ama onu ses kalitesini düşüreceğini sanmıyorum.bende de o ses geliyo bend eanlayamadım. ilk zmanlar yoktu bu ses şimdi olmaya başladı.bi bilene sormak lazım
saol kardeş... -
rica ederim ne demek
Benzer içerikler
- elyaf nerede satılır
- woofer nedir
- logitech x540
- en iyi bass markası
- en iyi hoparlör markaları
- dolby atmos
- bim transformers
- jbl flip 7
- en iyi ses sistemi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X