Şimdi Ara

x5675 1.487v 4800 mhz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • günlük kullanıyom 240mm sivi sogutma var 70 görüyo max prime95 de sizce voltaj ilerde sorun yaparmı nette araştırdım yıllarca 1.5v verdim sorun olmadı diyenler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 27 Mayıs 2019; 7:51:53 >

• Soğuttuktan sonra ne sorun olsunki. Düşük sicaklik sorun olmaz fakat cpu da yillar geçtikçe çalişma voltaji artabilir yani 4750 icin 1,4 Veriyosan 5-6 yil sonra 1,45 verebilir sin tabiki anakartinin kabiliyeti de önemli vrm lerin sogumasi lazim sicaklik ne kadar az olursa her daim daha iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78B

Soğuttuktan sonra ne sorun olsunki. Düşük sicaklik sorun olmaz fakat cpu da yillar geçtikçe çalişma voltaji artabilir yani 4750 icin 1,4 Veriyosan 5-6 yil sonra 1,45 verebilir sin tabiki anakartinin kabiliyeti de önemli vrm lerin sogumasi lazim sicaklik ne kadar az olursa her daim daha iyidir
    az daha voltaj verdim 4.8 ghz oldu cinebnchde sorun yok bi oyuna girim cpuyu elime almadan durmicam öyle gözüküyo.
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Anakartinin vrm lerine dikkat et fazla isinmasin :)

Kullandiginiz aio nedir. Termal macun nedir bu kriterler de önemli radyator fanlari iyi olmasi lazim sicaklik lari düşürün. Vrm ler ne durumda sicakliklari önemli kolay Kolay bisey olmaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78B

Anakartinin vrm lerine dikkat et fazla isinmasin :)
    vrm boşta 65 dereceydi oraya corsair quiet edition 14cm fan taktım şuan 45 dereceye dütü yük altında 10 derece oynuyo zaten ortalama 240mm cooler master master liquid rgb sivi sogutma.
    Degerler güzel. X58 de kuzey koprusu anakart da degil mi? Benmi yanlis hatirliyorum bilemedim ama oda isinir dikkat etmek lazim. Elime msi 970 gaming geçmisti boşta bile asiri isiniyordu fan koydugum halde. Fan koydugunuz guzel olmus sizde baya etkilemis evga X58 güzel kart bence en az 1.5 yil fazla goturur ddr5 gelince ddr5 geçilir 4800 de gaming performansi nasil acaba cs go da 720p dusuk ayarda test olursa cpu nun single core performansi çikar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.