Arkadaşlar x58 anakart almayı düşünüyorum.Asus Rampage II Extreme böyle bi anakart gördum ama hiç bi yerde bulamadım bunun dışında başka hangi anakart olabılır? işlemcide i7 920 olucak
asus rampage II gene, p6t deluxe
gigabyte ex58..
msi eclipse..
bunları zaten biliyoruz hocam öneri istedik
O/C ve Bencher san ve bios tan anlıyorsan DFI 2 Tuşla O.C rahat rahat diyorsan UD4P benim önerim UD4P
gigabyte dan yana bios problemi ve cold boot problemi yaşadığım için asus diyorum. şuanda anakartım olmadığı için sistemi kullanamıyorum. asus x58 serisi 1 hafta içinde stoklara girecekmiş. çizgi elektronikten sordum. bende bekliyorum. asusda stoğa girecekler yanlız x58 p6t delüxe ve p6t delüxe oc plalm serisi. x58 rampage ıı xtreme gelmeyecekmiş saygılar.
Extreme overclock ve 3' lü sli, crossfire düşünmüyorsanız. Asus Rampage 2 yerine P6T Deluxe tavsiye ederim.
p6t delüxe serisinin hiçbiri yok piyasada birde vatandan kuponum var oranın dışına çıkmak istemiyorum extra masraf için. rampage ıı de var stoklarda . p6t delüxe serisi hafta sonuna gelecekmiş bu sebeple beklemek istemiyorum. bakalım hayırlısı.
SANA TAVSİYEM ASUS P6 DELUXE OLUR CORE İ7 920 MÜKEMMEL UYUM GÖSTERİO AMA İSTERSEN MSI ECLİPSE DE OLABİLİR
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme