Şimdi Ara

X58 HANGİ ANAKART EVGA X58 SLI Classified YADA Rampage II Extreme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu iki meşhur anakart arasında kaldım, gönlüm Classified`dan ayana ancak rampage`de çok iyi bir kart yanlış tercihde bulunmak istemiyorum. karar vermem de yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

EVGA X58 SLI Classified : 660 tl

http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=141-BL-E760-A1&family=Motherboard

Rampage II Extreme : 743 tl

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=W7i5W4Pw4fH22Mih&templete=2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scollop -- 13 Eylül 2009; 23:57:59 >

• overclok hastasıysan tabiki ; Rampage II Extreme
  • evga overclock;da rekorun sahibi diye biliyorum ama yanlışmı duymuşum acaba.
  • evganın yetkili servis durumunu bilmiyorum bilen biri bizi aydınlatırsa seviniriz. 10 yıl garantili mi ne diyolardı ama önemli olan servise gitti mi ne zaman döndüğü.
    diğer türlü rampage 2 extreme akar
  • Rampage II Extreme sahibiyim.. Kartı kesinlikle tavsiye ederim. Belki benim kartım bu olduğu içindir yanlış karar vermene neden olmak istemem ama özellikle overclock için işini çok kolaylaştırmışlar..

birşeyi merak edersen sormak istersende yardımcı olurum. Sonuçta büyük bi para veriyorsun anakart için, emin olup almalısın
  • evga ömür boyu limited garanti veriyor. asus çizgi elektronik zaten garanti olayı iyi onu biliyorum. asus la ilgili bir derdim yok ancak söyle bir sorun var bende pci expres ses kartı var ve asus board da buna gerekli yeri ayırmamış sadece kendi kartla verdiği ses kartını takabileceğim kadar bir alan var, daha uzununu takamıyorum yanılmıyorsam soğutucu engel oluyor. evga da ise böyle bir sorun yok. evga zaten EATX asus ATX boardlar. sanki yerleşim başarısı yönünden evga daha iyi iş çıkartmış gibi zaten benimde evga düşünmemin nedeni bu idi. ama asusuda çok iyi diyorlar o yüzden kararsız kaldım zaten.
  • kardeşim eğer eğer SLI yapıcaksan evga x58 classifled derim
    fakat o.c veya cf yapıcaksan asus rampage derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sli da duruma göre crossfire da yapabilirim, aynı zamanda o.c. da yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scollop -- 14 Eylül 2009; 12:37:51 >
  • rampage 2 extreme alındı konu kapanmıştır.
  • güzel bir seçim hayırlı olsun
  • teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.