Şimdi Ara

X58 önerisi(sli,2ghz ram düşünülüyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar toplayacağım sistem için ileride sli yapmayı ve 2x3 6 gb ocz gold 2000ghz ram takmayı düşünüyorum..
    Anakart öneriniz nedir gerekçe belirtmeyecekseniz yazmamanız daha faydalı olur..

uzun yıllardır msi board kullanıyorum biosundan ram saat hızı 2 tuşla ayarlanıyor msi in biosunu seviyorum msi düşünüyorum ama sizin düşüncelerinizede ihtiyacım var
    Ram olarak başka bişeyde önerebilirsiniz...

• bence msi ın x58 chipseti üzerindeki güney ve kuzey köprüsü soğutucuları yetersiz.2000 mhz ram alıcakın illaki o.c yaparsın 1066 da çalıştırmak istemiyorsan bu yüzden daha iyi soğutma sistemi olan extreme bir karta bak derim
  • doğru gd65'in soğutması biraz dandik, ama bu iyi:
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-big-bang-xpower-big-bang-xpower-intel-x58-soket-1366-ddr3-2133mhz-%28o.c.%29-anakart/productdetails.aspx?I_ID=47864

kart fazla soğutmaya ihtiyaç duymuyor da olabilir. testlere bakmak gerek.
  • x58 gd65 anakart bişeneleri askeri sınıf bileşenler ve kart ısınmıyor bu yuzde şaşalı sogutmaya ihtiyac duymuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: azk

x58 gd65 anakart bişeneleri askeri sınıf bileşenler ve kart ısınmıyor bu yuzde şaşalı sogutmaya ihtiyac duymuyor

bende msi alacağım büyük ihtimalle bakalım teknik servislerinden ve ithalatçısındanda gayet memnunum bios uda cabası
    bu arada cl7 1333 mhz kingstone almaya karar verdim n diyorsunuz???
  • quote:

Orijinalden alıntı: scot

quote:

Orijinalden alıntı: azk

x58 gd65 anakart bişeneleri askeri sınıf bileşenler ve kart ısınmıyor bu yuzde şaşalı sogutmaya ihtiyac duymuyor

bende msi alacağım büyük ihtimalle bakalım teknik servislerinden ve ithalatçısındanda gayet memnunum bios uda cabası
    bu arada cl7 1333 mhz kingstone almaya karar verdim n diyorsunuz???

kaç lira bütçe ram için?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apu işlemci önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.