Şimdi Ara

X7 750 BH MOUSE ANTI VIBRATE YARDIIIMMMMM :(((((((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim cok ilginc bir sorunum var.

X7 mouse`um var ve 1 yildir kullaniyordum pc`mde ve tum fonksiyonlari sorunsuz calisiyordu.

Fakat gecen birden anti vibrate tusunun yani mouse u havaya kaldirdigimda da cursor`un hareket edebildigini gordum.

Gittim mouse`un yenisini aldim, hatta aldigim yerde kutusunu actirdim ve ordaki bi pc de denettim mouse`da hicbir sorun yok, eve geldim kendi pc`me taktim bunun da antivibrate`i calismiyor.

Yinede sorunu kendimde aradim ve mouse`u distributor`une gonderdim ve mouse`un kablosunu degistirip hafiza kartini degistirdiklerini solediler.

Bende mouse`u farkli bir pc de denedim ve anti vibrate sorunsuz calisiyor. Tamam dedim sorun cozuldu ve evdeki pc`me taktigimda bu ozellik yeniden kayboldu :S

isin ilginc tarafi mouse u bi kere benim pc`e takinda diger pc`lerde de antivibrate`i calismiyor, ve su an iki mouse da pert oldu >)

Buna cozum bulabilecek nitelikte biri var mi cok merak ediyorum :)

Ne bilim x7 hafiza formati vs... cozum onerilerinizi ya da bole bisey basina gelen arkadastan paylasim bekliyorum.

Cok aradim taradim ama ne bilgim ne mantigim bu sorunu cozemedi :s

• quote:

Orijinalden alıntı: btnracer

BEYLER MERHABA,

Benim cok ilginc bir sorunum var.

X7 mouse`um var ve 1 yildir kullaniyordum pc`mde ve tum fonksiyonlari sorunsuz calisiyordu.

Fakat gecen birden anti vibrate tusunun yani mouse u havaya kaldirdigimda da cursor`un hareket edebildigini gordum.

Gittim mouse`un yenisini aldim, hatta aldigim yerde kutusunu actirdim ve ordaki bi pc de denettim mouse`da hicbir sorun yok, eve geldim kendi pc`me taktim bunun da antivibrate`i calismiyor.

Yinede sorunu kendimde aradim ve mouse`u distributor`une gonderdim ve mouse`un kablosunu degistirip hafiza kartini degistirdiklerini solediler.

Bende mouse`u farkli bir pc de denedim ve anti vibrate sorunsuz calisiyor. Tamam dedim sorun cozuldu ve evdeki pc`me taktigimda bu ozellik yeniden kayboldu :S

isin ilginc tarafi mouse u bi kere benim pc`e takinda diger pc`lerde de antivibrate`i calismiyor, ve su an iki mouse da pert oldu >)

Buna cozum bulabilecek nitelikte biri var mi cok merak ediyorum :)

Ne bilim x7 hafiza formati vs... cozum onerilerinizi ya da bole bisey basina gelen arkadastan paylasim bekliyorum.

Cok aradim taradim ama ne bilgim ne mantigim bu sorunu cozemedi :s

Sistem tepsisinde(saatin yanı)
     X7 750 BH MOUSE ANTI VIBRATE YARDIIIMMMMM :(((((((
    görüntüdeki yuvarlak içinde "1" olan simgeye(sizde 2 veya başka bir rakam yazabilir, profili temsil ediyor) sağ tıklayıp "Anti-titreşim ayarları" seçeneğine girerek etkinleştirin. Eğer bu seçenek yoksa programlar ve özelliklerden var olan oscar macro editor'ı kaldırıp şu linkte(http://www.mediafire.com/download/atslbijtl99oato/7KeyH_V12.08V17.zip) verdiğim programı indirin ve kurun. Kurulumdan sonra bu seçeneğin geldiğini ve sonrasında bu özelliğin çalıştığını göreceksiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.