X7 mouse`um var ve 1 yildir kullaniyordum pc`mde ve tum fonksiyonlari sorunsuz calisiyordu.
Fakat gecen birden anti vibrate tusunun yani mouse u havaya kaldirdigimda da cursor`un hareket edebildigini gordum.
Gittim mouse`un yenisini aldim, hatta aldigim yerde kutusunu actirdim ve ordaki bi pc de denettim mouse`da hicbir sorun yok, eve geldim kendi pc`me taktim bunun da antivibrate`i calismiyor.
Yinede sorunu kendimde aradim ve mouse`u distributor`une gonderdim ve mouse`un kablosunu degistirip hafiza kartini degistirdiklerini solediler.
Bende mouse`u farkli bir pc de denedim ve anti vibrate sorunsuz calisiyor. Tamam dedim sorun cozuldu ve evdeki pc`me taktigimda bu ozellik yeniden kayboldu :S
isin ilginc tarafi mouse u bi kere benim pc`e takinda diger pc`lerde de antivibrate`i calismiyor, ve su an iki mouse da pert oldu >)
Buna cozum bulabilecek nitelikte biri var mi cok merak ediyorum :)
Ne bilim x7 hafiza formati vs... cozum onerilerinizi ya da bole bisey basina gelen arkadastan paylasim bekliyorum.
Cok aradim taradim ama ne bilgim ne mantigim bu sorunu cozemedi :s
quote:
Orijinalden alıntı: btnracer
BEYLER MERHABA,
Benim cok ilginc bir sorunum var.
X7 mouse`um var ve 1 yildir kullaniyordum pc`mde ve tum fonksiyonlari sorunsuz calisiyordu.
Fakat gecen birden anti vibrate tusunun yani mouse u havaya kaldirdigimda da cursor`un hareket edebildigini gordum.
Gittim mouse`un yenisini aldim, hatta aldigim yerde kutusunu actirdim ve ordaki bi pc de denettim mouse`da hicbir sorun yok, eve geldim kendi pc`me taktim bunun da antivibrate`i calismiyor.
Yinede sorunu kendimde aradim ve mouse`u distributor`une gonderdim ve mouse`un kablosunu degistirip hafiza kartini degistirdiklerini solediler.
Bende mouse`u farkli bir pc de denedim ve anti vibrate sorunsuz calisiyor. Tamam dedim sorun cozuldu ve evdeki pc`me taktigimda bu ozellik yeniden kayboldu :S
isin ilginc tarafi mouse u bi kere benim pc`e takinda diger pc`lerde de antivibrate`i calismiyor, ve su an iki mouse da pert oldu >)
Buna cozum bulabilecek nitelikte biri var mi cok merak ediyorum :)
Ne bilim x7 hafiza formati vs... cozum onerilerinizi ya da bole bisey basina gelen arkadastan paylasim bekliyorum.
Cok aradim taradim ama ne bilgim ne mantigim bu sorunu cozemedi :s
Sistem tepsisinde(saatin yanı) görüntüdeki yuvarlak içinde "1" olan simgeye(sizde 2 veya başka bir rakam yazabilir, profili temsil ediyor) sağ tıklayıp "Anti-titreşim ayarları" seçeneğine girerek etkinleştirin. Eğer bu seçenek yoksa programlar ve özelliklerden var olan oscar macro editor'ı kaldırıp şu linkte(http://www.mediafire.com/download/atslbijtl99oato/7KeyH_V12.08V17.zip) verdiğim programı indirin ve kurun. Kurulumdan sonra bu seçeneğin geldiğini ve sonrasında bu özelliğin çalıştığını göreceksiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme