Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Bn a4tech x7 750 Bf mouse aldım.Makro yazmayı biliyorum ama cs icin sizce hangi makroları yazmalıyım hangı tusları makrolamalıyım ?
cevap yazarsanız sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: can7310
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Bn a4tech x7 750 Bf mouse aldım.Makro yazmayı biliyorum ama cs icin sizce hangi makroları yazmalıyım hangı tusları makrolamalıyım ?
cevap yazarsanız sevinirim
Programla manuel olarak %90 makro yazamazsın hata verir genel bir sorun bu programın nedense. Onun dışında kullanman gereken makro ayarları şunlar olsun:
Tekerleğin üzerindeki 7 numaralı tuş - program arayüzünden cs>consecutive shooting olacak. aynı ada sahip iki ayar var birinin sonunda automatic gun yazıyor o değil diğerini seç.
Farenin solundaki 4 ve 5 numaralı tuşları kullanmıyorum cs'de ama istersen 4'e tab tuşunu (fraglara bakmak için) ya da 4'e ct otomatik silah satın alma 5'e t oto silah alma atayabilirsin.
Tekerlek ayarından tekerlek yukarı yaptığında klavyeden "r" tuşunu seç.
Bunları ayrı bir profile ata ve 500 yenileme hızı, 3200 dpi olsun, oyun içerisinden sensitivite'yi düşürmen gerek ama. Yarı yarıya ya da daha fazla.
7. tuşun işlevi, tekli silahlarda 7. tuşa basılı tutarak seri ateş etme özelliği. Sanki biri ard arda ateş ediyor gibi sen sadece 7. tula basılı tutacaksın tekli silah sana otomatik olacak.
Tekerlek yukarı yapınca şarjör değiştireceksin.
Kutunun üzerinde mutlaka yazıyordur "180 degrees turn back" falan diye. Palavra o. İşe yaramıyor. bi basıyorsun 380 derece dönüyor. Onu geç. Zaten başka da ayar yok, iyi fraglar..
yani mouse servis veriyim mi yoksa kalsın mı mause tamamen calısıor makro da yazıorum
saol kardesim bir de benım x7'nin altındaki lazer yanmıyor aldıgım yerı aradım normal dediler lazer zararlı die lazer ısıgı bekleme altından dediler
Bende de lazer yok sıkıntı değil
saol.bende uzuluyordum sorunlu die
yok yok üzülecek bir şey yok bir ara windows kullanırken bakıyordum neden ışık yok filan diye daha sonra arkadaşta o büyük olan vardı bende ufak mermi desenli olan var. Ondada yanmadığını görünce düşmedim üzerine
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme