Şimdi Ara

X7 Macro Resetleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar a4tech x7 mousa sahibim daha önceleri mouse için birkaç macro indirip farklı tuşlara o macroları uygulamıştım fakat şimdi başka bir macro yüklemek istediğimde "OK" a basmama rağmen hiç bir işlem yapmıyor.Ayarlardan makroyu kaydedebiliyorum fakat tuşa basınca eski makroyu uyguluyor.Bunun çözümü nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1. Atadığın profil aktif olmadığından makro çalışmıyordur
    2. Makro fareye yazılmamıştır. Profilleri resetleyip tekrardan fareye yazdırmanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

1. Atadığın profil aktif olmadığından makro çalışmıyordur
    2. Makro fareye yazılmamıştır. Profilleri resetleyip tekrardan fareye yazdırmanı öneririm.

Şöyle oluyor az önce bilgisayara format attım fakat makro hala çalışıyordu
    Örnek:7.tuşa bastığımda mouse imleci aşağı kayıyordu formattan sonra program olmasa bile ve profilleri değiştirsem bile aynı şey oluyor.

• batle450 kullanıcısına yanıt
    Dostum değiştirdiğin ayarları ya da yeni profili oscar ile fare belleğine atmıyor mu program? Şuan a4 tech kullanmıyorum. Arayüzünü unuttum oscarın. Keşke daha fazla yardımcı olabilsem. Fareyi başka usb girişine tak diyeceğim ama zaten format atmışsın driverları.
    Yukarlarda profil kaydet, yeni profil oluştur tarzı bir menü vardı. Oradan yeni profil oluşturup fare belleğine yazdırmayı dener misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

Dostum değiştirdiğin ayarları ya da yeni profili oscar ile fare belleğine atmıyor mu program? Şuan a4 tech kullanmıyorum. Arayüzünü unuttum oscarın. Keşke daha fazla yardımcı olabilsem. Fareyi başka usb girişine tak diyeceğim ama zaten format atmışsın driverları.
    Yukarlarda profil kaydet, yeni profil oluştur tarzı bir menü vardı. Oradan yeni profil oluşturup fare belleğine yazdırmayı dener misin?

Teşekkürler dostum,dediklerini uyguladığımda sorunu çözdüm

• a4tech x7 mausun hafızasındaki veriyi diger bir x7 mause nasıl aktarabiliriz yardımcı olabilecek varmı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.